Altinget.dk åbner ny portal om velfærdsteknologi

OM OS: Netavisen Altinget.dk udvider og åbner torsdag 16. august en ny portal om velfærdsteknologi.
Altinget.dks chefredaktør, Rasmus Nielsen, har store forventninger til den nye portal om velfærdsteknologi.
Altinget.dks chefredaktør, Rasmus Nielsen, har store forventninger til den nye portal om velfærdsteknologi.Foto: Rasmus Flindt Pedersen
Fakta
Altinget | Velfærdsteknologi er abonnementsbetalt. En måneds gratis og uforpligtende prøveabonnement kan bestilles på altinget.dk/velfaerdsteknologi

Altinget | Velfærdsteknologi udkommer mandag, tirsdag og torsdag.
Altinget | Velfærdsteknologi sætter fokus på, hvordan nye teknologier fremover kan bruges til at løse opgaver i velfærdssamfundet.

Altinget.dks chefredaktør, Rasmus Nielsen, har store forventninger til den nye portal.

"Velfærdsteknologi er et nyt og meget spændende område. Hjælpemidler som robotstøvsugere i plejesektoren og telemedicin ved behandling af kronisk syge vinder hastigt frem. Teknologien kan være med til at løse nogle af velfærdsstatens udfordringer med flere ældre og højere krav til pasning og pleje, men området rummer også etiske og politiske dilemmaer," siger han.

Altinget | Velfærdsteknologi vil med kritisk og konstruktiv journalistik beskæftige sig med ny lovgivning og viden på området, ligesom portalen vil fokusere på konkrete erfaringer fra eksempelvis hospitaler og plejehjem. Desuden vil portalen give plads til debat.

Dokumentation
Baggrund om Altinget.dk:
Netavisen Altinget.dk er et privatejet, uvildigt politisk nichemedium med redaktion på Christiansborg. Altinget.dk er grundlagt i 2000 og udgiver nu 14 forskellige betalingsportaler med fokus på forskellige politikområder, blandt andet sundhed, miljø, social, arbejdsmarked og uddannelse. Derudover udgiver Altinget.dk tre gratis nyhedsbreve med nyt om henholdsvis dansk og amerikansk politik og om EU.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00