Om  
Per B. Christensen

Per B. Christensen bliver ny formand i HF og VUC-bestyrelse

Reformkommissionsmedlem og formand for Danske SOSU-skoler, Per B. Christensen, er udpeget til bestyrelsesformand for HF og VUC København Syd.

Mangeårige kommunaldirektør og formand for Sosu-skolerne, Per B. Christensen, er ny bestyrelsesformand i HF og VUC København Syd.  
Mangeårige kommunaldirektør og formand for Sosu-skolerne, Per B. Christensen, er ny bestyrelsesformand i HF og VUC København Syd.  Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Claudia Steenhard

Per B. Christensen kunne føje endnu en formandstitel til CV'et, da han 9. maj tiltrådte som bestyrelsesformand for HF og VUC København Syds bestyrelse. Det fremgår af en pressemeddelelse. 

Han er udpeget blandt andet i kraft af sit arbejde med Reformkommissionen, hvor han sammen med seks andre medlemmer har forfattet anbefalingerne i "Nye Reformveje 1", der blev offentliggjort i april 2022.    

"Per B’s arbejde med Reformkommissionen og skoleudvikling vil indgå i skolens strategiske arbejde. Den nye bestyrelse vil bidrage til, at der skabes opmærksomhed om almene efteruddannelseskurser for de kortuddannede og ufaglærte på arbejdsmarkedet," siger rektor på HF og VUC København Syd, Laila Emiliussen-Hougaard. 

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00