Uddannelsesforbund savner invitation fra Løkke

MARIENBORG: Uddannelsesforbundet føler sig glemt af statsministeren, der mandag ellers har inviteret ”indsigtsfulde mennesker” til møde om unge på kanten af uddannelsessystemet.

Hanne Pontoppidan undrer sig over, at Uddannelsesforbundet med sin ekspertise ikke er inviteret med på Marienborg af statsminister Lars Løkke Rasmussen (V).
Hanne Pontoppidan undrer sig over, at Uddannelsesforbundet med sin ekspertise ikke er inviteret med på Marienborg af statsminister Lars Løkke Rasmussen (V).Foto: Martin Foldgast
Erik Bjørn Møller

Det er ingen skam at blive væk, når man ikke er inviteret, siges det.

Ikke desto mindre ville Uddannelsesforbundets formand, Hanne Pontoppidan, gerne have været med, når statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) sammen med undervisningsminister Ellen Trane Nørby (V) mandag slår dørene op for en kreds af ”indsigtsfulde mennesker” til Marienborg-møde om, hvordan man giver de mange unge på kanten af uddannelsessystemet et konstruktivt skub.

Men Uddannelsesforbundet, der ellers repræsenterer alle de lærere, der netop arbejder med den målgruppe, er ikke inviteret med på Marienborg. Og det undrer forbundsformand Hanne Pontoppidan.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00