Videnscenter for Velfærdsteknologi får ny leder

NYANSÆTTELSE: René Martin Larsen skal være leder for det nyetablerede Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark. Som leder skal han realisere centrets mål om at forberede landets sosu-elever på mødet med fremtidens velfærdsteknologi.

Mikkel Bødker Olesen
Fakta

Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark

Centret drives af SOSU Nord, Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens og Social- og Sundhedsskolen Fyn og samarbejder med landets øvrige sosu-skoler.

Videnscentrets formål er at forberede elever inden for sundhed, omsorg og pædagogik på fremtidens arbejdsmarked, hvor velfærdsteknologi får en større rolle.

Kilde: Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark

Der er knap halvanden måned til, at den røde snor klippes over, og Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark officielt åbner. Centret har onsdag meddelt, at det bliver René Martin Larsen, der skal stå i spidsen for centret.

Målet for centret er, at det skal forberede elever inden for sundhed, omsorg og pædagogik på fremtidens arbejdsmarked, hvor velfærdsteknologi får en større rolle.

Den nye leders vision er, at centret skal bidrage til at forbedre velfærden i Danmark og samtidig sikre et godt arbejdsmiljø for velfærdsmedarbejderne.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00