Følg L 199 Lov om erhvervsuddannelser med videre
(Undervisningsministeriet)

30/4
2019

3. behandling

3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om erhvervsuddannelser, lov om folkeskolen, lov om vejledning om uddannelse og erhverv samt pligt til uddannelse, beskæftigelse med videre og forskellige andre love (L 199).

Læs mere
25/4
2019

2. behandling

2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om erhvervsuddannelser, lov om folkeskolen, lov om vejledning om uddannelse og erhverv samt pligt til uddannelse, beskæftigelse med videre og forskellige andre love (L 199).

Læs mere
19/3
2019

1. behandling

1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om erhvervsuddannelser, lov om folkeskolen, lov om vejledning om uddannelse og erhverv samt pligt til uddannelse, beskæftigelse med videre samt forskellige andre love (L 199).

Læs mere
18/3
2019

Det sker i denne uge: Riisager skal i samråd om vold i folkeskolen

OVERBLIK: Undervisningsministeren skal gøre rede for, om der er sammenhæng mellem vold i skolerne og fejlslagen inklusion. Derudover skal der behandles lovforslag om FGU og erhvervsuddannelsesaftalen.

Læs mere
13/3
2019

Lovforslag: L 199 (Undervisningsministeriet)

Forslag til lov om ændring af lov om erhvervsuddannelser, lov om folkeskolen, lov om vejledning om uddannelse og erhverv samt pligt til uddannelse, beskæftigelse m.v. og forskellige andre love. (Styrkede erhvervsuddannelser, mere praksisfaglighed i grundskolen, uddannelsesparathedsvurdering til alle ungdomsuddannelser m.v.)

Læs mere