Digital kommunikationskonsulent til Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering
Kan du styrke vores digitale tilstedeværelse og skabe øget synlighed om Det Kongelige Akademis uddannelser og forskning? Vi søger en kommunikationskonsulent med lyst til at producere og levere indhold med gennemslagskraft på digitale medier.

Det Kongelige Akademi er en kunstnerisk uddannelses- og forskningsinstitution inden for arkitektur, design og konservering. Vi uddanner dygtige kandidater og udvikler ny relevant viden, der skaber værdi for samfundet og arbejdsmarkedet. Som digital kommunikationskonsulent skal du have blik for de gode historier og kunne producere bredt til alle digitale kanaler. Du kommer til at indgå i et stærkt team i Det Kongelige Akademis kommunikations- og presseafdeling, hvor der altid er et godt flow af historier, som alle bidrager til at løfte. Dine ansvarsområder Du skal være med til at styrke Det Kongelige Akademi på sociale medier og bidrage til en stigende digital indholdsproduktion på web i samarbejde med vores SoMe ansvarlige og øvrige kommunikations- og pressekolleger. Du skal drive vores sociale medier på daglig basis og være vant til at skabe engagerende indhold på tværs af alle digitale kanaler til hjemmeside, intranet, Instagram, Facebook og LinkedIn. Dine arbejdsopgaver vil primært være:
 • Produktion og udvikling af digitalt indhold
 • Drive den løbende planlægning til web, sociale medier og intranet
 • Analysere, effektmåle og optimere indhold
 • Løse en mangfoldighed af daglige kommunikationsopgaver til digitale medier
 • Udvikle strategi for SoMe og digitale medier i samarbejde med afdelingen
Din profil Du har en relevant kommunikationsmæssig baggrund. Du har solid erfaring med digitale medier, ved altid hvad der rører sig på de sociale kanaler og kan navigere i et kreativt vidensmiljø med mange historier og projekter. Vi forestiller os, at du:
 • Kan producere selvstændigt digitalt indhold til alle kanaler
 • Er velskrivende og kan omsætte fagligt stof til tekster egnet til sociale medier
 • Erfaring med at grafik og video (i Adobe-pakken)
 • Godt blik for nye kreative trends og algoritmernes udvikling
 • God erfaring i annoncering på sociale medier, opsætte annoncer og evaluere data
 • Gerne kendskab til produktion af podcast
 • Er udviklingsorienteret og kan bidrage med nye formater
 • Du arbejder selvstændigt, har gode samarbejdsevner og kan begå dig på alle niveauer i en faglig organisation
Vi tilbyder Du kommer til at indgå i en kommunikations- og presseafdeling samt ledelsessekretariat, hvor opgaverne er mange og tempoet til tider højt. Vi er privilegeret med et uendeligt hav af spændende og vigtige historier, som vores dygtige studerende og førende undervisere og forskere konstant leverer. Vi har fokus på målene og tager højde for de nødvendige processer undervejs. Der er godt humør, god stemning og høje ambitioner. Løn og ansættelsesforhold Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende relevant overenskomst mellem Finansministeriet og Dansk Journalistforbund eller AC. Ansættelsen er fra 1. juni 2023. Krav til ansøgning Send os en ansøgning, opdateret CV og evt. relevante bilag, så vi har den i hænde d. 17. april 2023. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Du kan læse mere om Det Kongelige Akademi her. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kommunikations- og Sekretariatschef Søs Holmdal på telefon 4170 1801 eller via mail til shol@klgakademi.dk Det Kongelige Akademi er en mangfoldig arbejdsplads, som anser diversitet for at være en styrke. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede ansøgere til at søge stillingen.
Om Det Kongelige Akademi
Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering er et internationalt anerkendt akademi, der uddanner professionelt kreative kandidater til højeste niveau og udvikler ny viden, der skaber værdi for samfundet og arbejdsmarkedet. Det Kongelige Akademi er en statsinstitution under Uddannelses- og Forskningsministeriet og har ca. 1.700 studerende og 350 medarbejderårsværk.

Læs mere om Det Kongelige Akademi på vores hjemmeside www.kglakademi.dk.

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00