
Hotel- og Restaurantskolen søger Vicedirektør for ressourcer
Kan du oversætte strategiske mål og udviklingsvisioner til tal? Har du økonomisk forståelse og bred ledelseskompetence til at lede skolens forskellige ressourceafdelinger? Kan du med dit overblik sikre, at Hotel- og Restaurantskolen er rustet til at gennemføre en markant og nyskabende skoleudvikling? Så er du måske vores nye vicedirektør for ressourcer.
- Ansvarlig for skolens regnskab, økonomiske processer og dialogen med eksterne parter, herunder revisor.
- Følge den økonomiske udvikling og ledelse af vores eksterne partneres opgaver samt løbende optimering af principper og metoder på økonomiområdet.
- Bistå skolens controllere med at udarbejde budget med løbende forventningsdannelse i løbet af året samt kvartals- og årsrapportering, herunder udarbejdelse af årsregnskab.
- Sikre styringen af den rette balance mellem skolens elevtal og skolens aktiviteter.
- Have styr på, hvorledes skolens tal spiller sammen med de forventede ministerielle rammer.
- Deltage i styring af Hotel- og Restaurantskolens investeringsplan og nyt stort byggeprojekt.
- Sikre fortsat indsats med at professionalisere skolens administration og alle de processer, der understøtter skoledriften (elevadministration, lærepladscenter, it, bæredygtighed, indkøb mv.) og udvikle samarbejdet mellem skolens ressource- og driftsafdelinger og resten af skolen.
- Sikre at skolens ressourceafdelinger deltager aktivt i at den strategiske udvikling både selvstændigt og som faciliterende af de andre afdelinger.
- Sikre høj kvalitet i HR-teamets rådgivning af direktion og ledelse, sagshåndtering ift. bl.a. ansættelser samt udvikling og implementering af nye politikker i fortsat god dialog og samarbejde med parter som SU og TR/de faglige organisationer.
- Udvikle og præsentere relevant ledelses- og bestyrelsesinformation.
- Løbende sparring og dialog med skolens direktion og ledergruppen.
- Gerne har erfaring med skoledrift, hvilket vil være en fordel.
- Har stor flair for tal og erfaring med at knække tallenes koder uden at være afhængig af andre.
- Har stærke kommunikationsevner og kan sikre bred dialog og samarbejde med både medarbejdere, SU, bestyrelse, eksterne partnere og TR/faglige organisationer.
- Er en retningsgivende og inspirerende leder og figur, der kan bidrage med stabilitet og kvalitet til økonomistyringen samt omsætte tal til mening og målsætninger.
- Med ro, integritet og idéer kan bidrage til skolens fortsatte udvikling og sammenhængskraft på tværs af afdelinger og kulturen på hele skolen.
- Er klar på, at du den ene dag tænker store strategiske tanker og den næste arbejder helt nede i detaljen i et regnskab eller afrapportering.
- Trives i et til tider højlydt og hektisk arbejdsklima i en organisation med en god og uformel omgangstone.
Om Hotel- og Restaurantskolen
Vi vil berige og glæde verden med bæredygtig gastronomi og værtskab. For at nå målet har vi brug for forandringer – i verden og på skolen. Vores 150 medarbejdere står midt i en udviklingsproces og arbejdet med at skabe håndværkere, der modigt, arbejdsomt og kreativt mestrer bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. På vores skole har det lige siden 1922 handlet om mad og værtskab. Vi er branchens skole med erhvervsfaglige uddannelser, 10. klasse, EUX og kursusvirksomhed og uddanner dagligt 850 elever og kursister. Læs mere om os i vores strategi Her.
Vi vil berige og glæde verden med bæredygtig gastronomi og værtskab. For at nå målet har vi brug for forandringer – i verden og på skolen. Vores 150 medarbejdere står midt i en udviklingsproces og arbejdet med at skabe håndværkere, der modigt, arbejdsomt og kreativt mestrer bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. På vores skole har det lige siden 1922 handlet om mad og værtskab. Vi er branchens skole med erhvervsfaglige uddannelser, 10. klasse, EUX og kursusvirksomhed og uddanner dagligt 850 elever og kursister. Læs mere om os i vores strategi Her.
Job