Tænketanken Mandag Morgen søger student til digital formidling
Vi leder efter en nysgerrig og engageret studerende med evner indenfor digital formidling, som vil udvikle sin faglighed og være med til at formidle viden på højt niveau på nye og innovative måder.

Vi er en politisk uafhængig tænketank, der skaber indsigt og mødesteder for mennesker, som vil forandre verden. Vores samarbejdspartnere er offentlige, private, faglige, filantropiske og frivillige organisationer. Sammen med dem finder vi nye veje til bedre velfærd, grøn omstilling og et stærkere demokrati. Vi søger en studentermedarbejder, som sammen med vores dygtige projektledere, analytikere og rådgivere skal hjælpe med at styrke vores eksterne kommunikation og digitale formidling. Som student bidrager du til at udvikle kommunikationsplaner, strategier og sætte dit præg på, hvordan vi videreudvikler vores kommunikation. Du skal formidle faglig viden fra vores analyser og projekter gennem digitale kanaler, herunder stå for:
 • Udarbejdelse og udvikling af vores nyhedsbreve
 • Udvikling og opdatering af indhold på vores websites herunder digital formidling af analyser. Se eksempelvis her.
 • Contentudvikling på vores sociale medier (i særdeleshed LinkedIn)
Vi håber også at finde en student, som kan hjælpe med (du behøver altså ikke være ekspert):
 • Produktion og klip af videoer
 • Være fotograf til events
 • Simpelt grafisk design og billedredigering
Du skal desuden kunne genkende sig selv i følgende:
 • Du er god til at tale med mange og forskellige mennesker og kan lide at arbejde i teams
 • Du kan have flere bolde i luften samtidig og er god til at planlægge din tid
 • Du er nysgerrig på samfundsudviklingen og vores kunders behov
 • Du er serviceminded og hjælper til, hvor der er brug for det
Tænketanken som arbejdsplads Vi er en uformel arbejdsplads med højt til loftet, et stærkt fællesskab og en stor professionel integritet. Som student kan du udover løn og faglig udvikling, nyde godt af fleksible arbejdstider og velfungerende socialt fællesskab. Vores kontor ligger i Ny Kongensgade 10 i København. Vi er en del af en større medievirksomhed, som består af Mandag Morgen og Altinget. Som student er arbejdstiden i gennemsnit 15 timer om ugen, og arbejdstiden planlægges under hensyntagen til eksamensperioder og dit skema. Dine timer vil som hovedregel ligge mellem kl. 9-16. Sådan søger du Send din ansøgning inklusive CV. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Send din ansøgning snarest, da samtaler afholdes løbende. Ansøgningsfrist senest 15. februar med ansættelsesstart hurtigst muligt. Spørgsmål om stillingen kan rettes til Projektchef i Tænketanken Mandag Morgen, Jakob Sørensen (jks@mm.dk / 2070 0351).

  Icon
  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen