Hans Andersen
 svarer 
Peter Hummelgaard

Hans Andersen (V) spørger beskæftigelsesministeren, Peter Hummelgaard, om en oversigt over gældende forlig og politiske aftaler på Beskæftigelsesministeriets ressort

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 173, Spørgsmål 2
Vil ministeren sende en samlet oversigt over gældende forlig og politiske aftaler på Beskæftigelsesministeriets ressort? I svaret bedes ministeren oplyse, hvilke partier, der er med i forligskredsene og de enkelte aftaler, samt hvornår aftalerne og forligene eventuelt udløber.

Svar fra torsdag den 12. maj 2022
”Vil ministeren sende en samlet oversigt over gældende forlig og politiske aftaler på Beskæftigelsesministeriets ressort? I svaret bedes ministeren oplyse, hvilke partier, der er med i forligskredsene og de enkelte aftaler, samt hvornår aftalerne og forligene eventuelt udløber.” Svar:

Jeg henviser til finansministerens svar på FIU alm. del spørgsmål nr. 116 (folketingsåret 2020-21), som indeholder oversigter over gældende forlig og politiske aftaler på Beskæftigelsesministeriets område.

Jeg kan ydermere oplyse, at FIU har stillet finansministeren spørgsmål om en opdatering af tidligere udarbejdede oversigter til brug for besvarelse af FIU alm. del spørgsmål nr. 116. Opdaterede oversigter følger hurtigst muligt jævnfør foreløbigt svar fra finansministeren på FIU alm. del spørgsmål nr. 275 (folketingsåret 2021/22). Jeg henviser derfor også til kommende endeligt svar på FIU alm. del spørgsmål nr. 275.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00