Jette Ryde Gottlieb
 svarer 
Peter Hummelgaard

Jette Gottlieb (EL) spørger beskæftigelsesministeren, Peter Hummelgaard, om teknisk bistand til ændringsforslag

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 173, Spørgsmål 13
Vil ministeren i forlængelse svar på spørgsmål 9 om berettigelse til ordinær optagelse i dagpengesystemet på baggrund af medlemskab og indtægt som voksenelev yde teknisk bistand til et ændringsforslag, der sikrer dette?

Svar fra onsdag den 18. maj 2022
Vil ministeren i forlængelse af L 173 – svar på spørgsmål 9 om berettigelse til ordinær optagelse i dagpengesystemet på baggrund af medlemskab og indtægt som voksenelev yde teknisk bistand til et ændringsforslag, der sikrer dette?

Svar:

Der vedlægges teknisk bistand til det ønskede ændringsforslag.

»Ændringsforslag Til Forslag til Lov om ændring af lov om arbejdsløshedsforsikring m.v., lov om sygedagpenge og barselsloven (Indførelse af et beskæftigelsestillæg, nedsættelse af dagpengeperioden for dimittender, nedsættelse af dimittendsatsen for ikke-forsørgere, indførelse af et sprogkrav til modtagere af dimittenddagpenge m.v.) L 173) f Enhedslisten, tiltrådt af:

Til § 1 1) ndsættes efter 1. pkt. som nyt punktum:

»Deltagelse i en uddannelsesaftale for voksne efter kapitel 23 i lov om en aktiv beskæftigelsesindsats kan dog medregnes.«

[Voksenlærlingeforløb kan medregnes til optjening af rettigheder i arbejds3. pkt.:

»Deltagelse i en uddannelsesaftale for voksne efter kapitel 23 i lov om en aktiv beskæftigelsesindsats kan dog medregnes.«

[Voksenlærlingeforløb kan medregnes til optjening af rettigheder i arbejdsløshedsforsikringen]«
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00