OM OS: Altinget: udflytning

OM OS: Altinget: udflytning stiller skarpt på danmarkshistoriens største udflytning af statslige arbejdspladser.

Portalen er til dig, der søger et overblik over udflytningen. Portalen byder på case-historier, debatindlæg og masser af guideartikler om, hvordan udflytningen gribes an, uanset om man er medarbejder i en udflyttet styrelse, i en kommune med nye medarbejdere på vej, eller om man er en medarbejder, der står til enten at flytte med eller sige farvel til sit job.

Altinget: udflytning udkommer hver tirsdag med et ugentligt nyhedsbrev med fokus på de kommuner, styrelser, institutioner og medarbejdere, der er berørt af danmarkshistoriens største udflytning af statslige arbejdspladser.

Redaktion
Hvis du har input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen: 

Sine Riis Lund, redaktør

Abonnement
Hvis du har spørgsmål til dit abonnement, så kontakt adm@altinget.dk

Annoncer
Nichehuset
Bredgade 23
1260 København K

Tlf. 35 35 10 10
hej@nichehuset.dk
www.nichehuset.dk/altinget

Forrige artikel Dagens overblik: Flertal i Folketinget varsler mere udflytning, og aktindsigt afslører minister i misinformation Dagens overblik: Flertal i Folketinget varsler mere udflytning, og aktindsigt afslører minister i misinformation Næste artikel En udflytters dagbog: Jeg hørte det i forbifarten på trappen En udflytters dagbog: Jeg hørte det i forbifarten på trappen
Forsyningstilsynet kæmper med at rekruttere ansatte

Forsyningstilsynet kæmper med at rekruttere ansatte

UBESAT: Forsyningstilsynet har store kvaler med at få besat stillinger med særligt økonomer og jurister, og det vil også ramme andre. De to faggrupper er ved at være en generel mangelvare på arbejdsmarkedet, fortæller Djøf.