Om Altinget: udflytning

OM OS: Altinget: udflytning stiller skarpt på danmarkshistoriens største udflytning af statslige arbejdspladser.

Portalen er til dig, der søger et overblik over udflytningen. Portalen byder på case-historier, debatindlæg og masser af guideartikler om, hvordan udflytningen gribes an, uanset om man er medarbejder i en udflyttet styrelse, i en kommune med nye medarbejdere på vej, eller om man er en medarbejder, der står til enten at flytte med eller sige farvel til sit job.

Altinget: udflytning udkommer hver tirsdag med et ugentligt nyhedsbrev med fokus på de kommuner, styrelser, institutioner og medarbejdere, der er berørt af danmarkshistoriens største udflytning af statslige arbejdspladser.

Redaktion
Hvis du har input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen: 

Sine Riis Lund, redaktør

Abonnement
Hvis du har spørgsmål til dit abonnement, så kontakt adm@altinget.dk

Annoncer
NICHEHUSET
Ny Kongensgade 10
1472 København K 

Tlf. 35 35 10 10
hej@nichehuset.dk 
www.nichehuset.dk/altinget 

 

Forrige artikel Dagens overblik: Flertal i Folketinget varsler mere udflytning, og aktindsigt afslører minister i misinformation Dagens overblik: Flertal i Folketinget varsler mere udflytning, og aktindsigt afslører minister i misinformation Næste artikel En udflytters dagbog: Jeg hørte det i forbifarten på trappen En udflytters dagbog: Jeg hørte det i forbifarten på trappen
Fusioneret museum udskyder udstillinger i et par år

Fusioneret museum udskyder udstillinger i et par år

UDFLYTTET: Det Grønne Museum, der er en fusion af tidligere museer om landbrug, jagt og skov, forventer først om et par år at åbne nye faste udstillinger. Udskydelsen skyldes øgede ambitioner om at blande sig i superligaen for museer, forklarer direktør Anne Bjerrekær.