DF om fælles EU-asylregler: Det bliver en ormegård

DEBAT: Hvis en fælleseuropæisk løsning på flygtninge- og migrantkrisen bliver lagt i hænderne på EU, vil det anbringe europæerne i en ormegård af konventioner, menneskeretsdomstole og nævenyttige ngo’er, skriver Anders Vistisen (DF).

Af Anders Vistisen (DF)
Medlem af Europa-Parlamentet 

”Er de store strømme af flygtninge og migranter mod Europa et problem, og hvordan løser vi det i så fald? Er der brug for nationale stramninger og grænsekontrol, eller er fælleseuropæiske løsninger den rigtige vej at gå?”

Sådan spørger Altinget i sit oplæg til denne debat.

Ingen løsning på flygtningekrisen 
Der findes ingen løsning på flygtningekrisen; så længe muslimerne udkæmper deres endeløse borger- og stammekrige, vil der være tabere, flygtede og fordrevne, som vil til (Nord-)Europa. Det samme vil millioner af unge afrikanere, som ønsker et bedre liv; de vil blive ved med at komme, uanset hvor mange milliarder euro, EU hælder i Afrika.

Folkevandringen nedbryder det Europa, som europæerne kender. Men den er ikke uafvendelig. Den kan bremses, standses og rulles tilbage. Sådan kan europæerne samarbejde uden at lade sig hæmme af Bruxelles, Strasbourg og Luxembourg.

Afblæs Operation Sophia
EU’s flådeovervågning af Nordafrikas kyster virker som en magnet på migranterne og gavner smuglerne. Tusinder bliver samlet op uden for Libyens territorialfarvand og sejlet direkte til Italien. Briterne er på vej ud.

I stedet bør Libyen have penge til at bevogte sine grænser til Tchad og Niger. De såkaldte ngo-skibe, som sejler migranter i fast rutefart til Europa, bør ophugges, og deres aktivister straffes som menneskesmuglere.

Hjælp EU’s frontlinje
Selv om retsforbeholdet skærmer Danmark fra at være fuldt ud med i EU’s fælles katastrofale asylpolitik, så kan og bør vi frivilligt hjælpe de lande, som er mest udsat for folkevandringen.

Vi har ingen interesse i et Grækenland, som bryder sammen. Bulgarien er stadig et fattigt land. Hvis de ønsker hjælp til at afspærre deres grænser og til at registrere, internere og tilbagesende migranter, bør andre lande bistå dem.

Tving migranternes hjemlande til samarbejde
Danmark betaler milliarder i udviklingsbistand gennem EU. Vi kan derfor med fuld ret kræve, at EU resolut straffer de regeringer, som obstruerer eller ligeud nægter at tage deres borgere tilbage.

Ellers må vi overveje vores bistandsprogrammer i EU-sammenhænge, ligesom vi selv må ty til økonomiske sanktioner.

Vi bør også tvinge middelhavslandene til at give plads til FN-drevne lejre til midlertidig opsamling af migranter og flygtninge.

Opsig aftalen med Tyrkiet
Tyrkiet-aftalen fungerer ikke og frister kun andre lande i Middelhavet til at forøve økonomisk afpresning af europæerne. Tving i stedet Tyrkiet med trusler om sanktioner, hvis ikke Tyrkiet bevogter sin kystlinje og standser sin eksport af migranter til Europa.

Planen om at fordele 160.000 migranter er allerede kollapset. Nu skal vi bare have Bruxelles-kommissærernes ord for, at de ikke igen vover at lufte deres farlige fantasifostre.

Derudover må ethvert selvstændigt europæisk land selv afgøre, hvem der skal lukkes ind, og hvordan grænserne skal beskyttes – uden hensyntagen til andet end vore egne forfatninger og borgernes ve og vel.

Hvis vi derimod var så dumme at tilslutte os et EU-regime for asyl og indvandring, så ved vi, hvad der venter os: en åben ladeport, hvorigennem EU i fremtiden vil transportere migranter fra Mellemøsten og Afrika, et skema for tvangsfordeling af dem blandt EU-landene, fulgt op af trusler og bøder, hvis ikke vi makker ret.

Vi skal ikke makke ret
Vi skal demonstrere civil ulydighed over for EU, som det er sket i andre lande, som Ungarn, der trodsede Schengen og genindtog sine grænser – og dermed gjorde alle os længere nordpå en stor tjeneste.

Jeg går absolut ind for samarbejde mellem europæiske lande, og hvor det ikke krænker vores selvstændighed og retsforbeholdet så også gerne i EU-regi.

Men indtil videre er ”fælleseuropæiske løsninger på flygtningekrisen” desværre lig med et EU-regime, som vil anbringe os i en ormegård af konventioner, menneskeretsdomstole og ngo’er; de vil hugge til os, hver gang vi prøver på at passe på Danmark.

Forrige artikel CARE: Bistand må aldrig blive skjult erhvervsstøtte CARE: Bistand må aldrig blive skjult erhvervsstøtte Næste artikel KU-forskere: Holder eventyret om Fair Fishing til et reality-tjek? KU-forskere: Holder eventyret om Fair Fishing til et reality-tjek?
 • Anmeld

  Ete Forchhammer

  Gammelt, ubesvaret spørgsmål

  Hvordan kan man passe på et land, man ihærdigt forsøger at splitte ad ved uhæmmet brug af "dem-os" sterotyp, historieløs, falsk tanke?gang? I ovenstående den forenklede forklaring om "så længe muslimerne..." Undskyld, var det en muslim der delte ud af SKATS milliarder? var det muslimske drenge der forsøgte at brænde en jævnaldrende levende? Var det "kristne" der ryddede op på Rådhuspladsen i Kbh. efter nytårsaften? var kriminalitet ukendt i DK før der kom muslimer til landet? Osv. Osv...

 • Anmeld

  hans preben pedersen · Miljøpartiet !!!

  HVAD MED ET ORMEKUR TIL df ???????????

  FREMOVER STEMMER JEG IKKE PÅ NOGET POLITISK PARTI DER SAMARBEJDER df. Venligst hp.

  Ps. Husk man kan blive syg af se ned på andre mennesker !!!!!!!!! MEN DER HJÆLP AT HENTE !!!!!!!!

 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  Muslimer vil ikke være danske,

  da det direkte er dem forbudt iht. deres lovbog Koranen, og deraf følger naturligt et "dem og os".
  Jeg vil også meget have mig frabedt, at skulle sammenlignes med muslimer, der 5 gange om dagen beder/opfordrer til de grusomste forbandelser for os ikkemuslimer.
  Her kan man læse om hvad indvandrer mener om at være dansk:
  http://denkorteavis.dk/2017/kriminaliteten-blandt-indvandrere-fra-muslimske-lande-er-tarnhoj-i-forhold-til-kriminaliteten-blandt-asiatiske-indvandrere/">http://denkorteavis.dk/2017/kriminaliteten-blandt-indvandrere-fra-muslimske-lande-er-tarnhoj-i-forhold-til-kriminaliteten-blandt-asiatiske-indvandrere/

  Hvorfor kommer de overhovedet helt er op?
  Der er ikke e´n eneste flygtning der selv har søgt ind i Danmark, der er reel flygtning, da de skal gennem indtil flere sikre lande for at komme hertil.
  Hvorfor flygter de ikke til de rige arabiske lande, der er langt tættere på, både i geografi, lov, tro og kultur?

  Islam er en tvungen, selvgenererende tro/lov/kultur "orden" og som tro er det den mest voldelige i verden.
  Der er/var sikkert få taknemmelige, som f.eks. dem fra Rådhuspladsen (kvoteflygtninge?), men hvad hjælper det, når de så går hjem og fortsætter deres bønner og forbandelser over os og lærer deres børn det samme?
  Børnene er tvunget til at lære koranvers uden ad og får dermed hadet til os ikkemuslimer ind med modermælken.
  Her er et pænt udsnit af koranvers (de vantro er dig, mig og vore efterkommere):
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924

  Om kriminalitet danskere/indvandrer kan man læse om her:
  http://denkorteavis.dk/2017/ny-danskerne-udgor-en-faldende-andel-af-befolkningen-ikke-vestlige-indvandreres-andel-er-stigende-har-gennem-de-sidste-ti-ar-udgjort-en-stigende-andel/
  og her:
  http://denkorteavis.dk/2017/kriminaliteten-blandt-indvandrere-fra-muslimske-lande-er-tarnhoj-i-forhold-til-kriminaliteten-blandt-asiatiske-indvandrere/">http://denkorteavis.dk/2017/kriminaliteten-blandt-indvandrere-fra-muslimske-lande-er-tarnhoj-i-forhold-til-kriminaliteten-blandt-asiatiske-indvandrere/

  Og her er en beretning fra en modig, frafalden muslim:
  http://denkorteavis.dk/2017/ex-muslim-islam-er-en-politisk-agenda/

  EU er problemet og ikke løsningen:
  https://new.euro-med.dk/20150701-eu-kommissionen-bekender-for-forste-gang-at-politisk-islam-dvs-shariaen-skal-vaere-europas-fremtid.php
  .................
  Hvem der ønsker Islam i Danmark, burde LEVE som kvinde i et Sharisstyret land.

 • Anmeld

  Ete Forchhammer

  Realisme?

  Den der ønsker et ensfarvet, ensrettet, historieløst Danmark, burde finde sig en øde ø uden færgeforbindelse og i øvrigt takke nej til fællesskabets goder og fordele, hvis nogen af disse skulle forvilde sig over vandet. Selvfølgelig er det også udelukket at ha' sine fingre, kreative eller ej, nede i EU-kagedåsen.
  At undersøge hos sig selv hvorfor og hvorfra dog denne angst for pt muslimer (mange andre har måttet stå på mål og døje med forfølgelse før dem), vil nok være for meget at forlange...

 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  Ensretningen kommer,

  helt af sig selv med Islam.
  Multikulti er kun en venstresnoet radigal drøm, der absolut ikke deles af Islams tilhængere.:
  http://politiken.dk/udland/art5444306/Unders%C3%B8gelse-Flertal-af-verdens-muslimer-vil-have-sharia
  og her fra Danmark:
  http://denkorteavis.dk/2015/en-rystende-ny-meningsmaling-tyder-pa-at-et-stort-flertal-af-danske-muslimer-onsker-en-islamisk-stat/

 • Anmeld

  Poul B. · iagttagende cyklist

  Det VI oplever NU i forhold til det der venter VESTEN .....

  ... om bare to dekader, er miniproblemer.
  Det stod i overskriften: "”Er de store strømme af flygtninge og migranter mod Europa et problem, og hvordan løser vi det i så fald? Er der brug for nationale stramninger og grænsekontrol, eller er fælleseuropæiske løsninger den rigtige vej at gå?”
  3,3 mia afrikanere hvoraf ½ % årligt, som det allerede har været længe, vil søge mod Vesten (altså inklusive Europa og lille Danmark) .
  Regnemaskinen siger: 16,5 mio pr. år
  Regnede jeg rigtigt?
  https://www.youtube.com/watch?v=cMEl3bRLOLI

 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  @ Poul B:

  Det passer meget godt, med følgende informationer:
  http://denkorteavis.dk/2017/tysk-sikkerhedstjeneste-advarer-i-landene-omkring-middelhavet-er-der-6-millioner-migranter-som-forsoger-at-komme-til-europa/

  og planen:
  https://newspeek.info/kunsten-at-forstaa-islam/

  som også står tydelig at læse her:
  http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Deklarationen-Euromediterranien-Hemmelige-Aftaler-Version-2009.php

  sammen med:
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1891

  jo, vi invaderes af fremmed kultur, som absolut ikke har intentioner om at tilpasse sig vesten, men gerne lade sig betjene med snabelen helt nede i vort møjsommeligt opbyggede velfærdssamfund.
  Godt hjulpet på vej af egohumanister, der kun ser perspektiverne for sig selv, her og nu i eget liv, og end ikke evner, at handle så deres egne børn/børnebørn også kan få et frit liv i Danmark, skønt de islamiske planer jo længst er kendte(og Gud ske lov lidt forsinket):
  https://translate.google.dk/translate?hl=da&sl=en&u=https://civilusdefendus.wordpress.com/civil-defense/al-qaedas-7-step-plan/&prev=search

  Ja, Poul B:
  Du regnede rigtigt og efter mine beregninger (fra invasionen september 2015) så lander ca 10% af dem med fødderne inden over den dansk tyske grænse!
  Hvis de skal huses og bespises, så bliver der vist ikke mange håndøre til overs for egohumanisternes lønsedler, endsige vor egen opretholdelse af skole/uddannelse/sygehus/......?

  Grænserne SKAL lukkes, for ikke indbudte flytningestormere!
  Pengene de allerede forbruger her, burde være givet til ægte flygtninge i brændpunkternes nærområder og kommer nogen hertil, med Islamiske krav, er de gået fejl af verdenskortet!

  .................
  Hvem der ønsker Islam i Danmark, burde LEVE som kvinde i et Sharisstyret land.

 • Anmeld

  Poul B. · pensionist, iagttager

  En kommentar mere: Grænserne KAN IKKE lukkes !

  Fortsat god weekend

 • Anmeld

  Torben Snarup Hansen · historiker, pens. lektor

  hellige, forældede konventioner

  Det må være mindst 20 år siden Pia Kjærsgård gjorde opmærksom på, at når vandet strømmer ud på køkkengulvet, er det første der skal gøres IKKE at begynde med at tørre op med en klud, men LUKKE for vandhanen.

  DF er udmærket klar over, at Danmark ødelægges af konventioner, som blev nedskrevet for mere end 50 år siden under den kolde krig, da flygtninge kom fra "øst" for at få et frit liv i "vest". I dag konfronteres Vestens regeringer med en totalt forandret situation.

  I øvrigt har disse konventioner mange formuleringer om nationalstaternes ret til suverænitet og sikkerhed. Men dette springer geskæftige jurister og uvidende politikere over, når det gælder om at åbne for den islamiske invasion - hidjra - ind i Europa.

  Kære Anders Vistisen: Hvorfor har DF ikke forlængst givet dansk opsigelse af de skadelige konventioner den allerhøjeste prioritet i parlamentariske praksis - d.v.s. lukke for vandhanen! Er partiets ledere konfliktsky?

  I øvrigt er Forchhammers indlæg her i sporet skammelige, latterlige, pinlige, skabagtige og dybt usaglige. At der foregår svindel og kriminalitet, begået af etniske danskere, kan ikke bruges som argument for at tillade en folkevandring af forkerte indvandrere, der for en stor dels vedkommende er ukvalificerede snyltere og / eller kriminelle (i modsætning til tamiler, vietnamesere og kinesere).

  Forchhammer fremfører ikke skyggen af begrundelse for at befordre denne fjendtlige overtagelse. De to ovenstående kommentarer mangler enhver overbevisningskraft.

 • Anmeld

  Torben Snarup Hansen · historiker, pens. lektor

  grænser

  @ Poul B.
  "En kommentar mere: Grænserne KAN IKKE lukkes !"

  Pjat! Grænser kan lukkes - og kunne lukkes. Engang var der en mur i Berlin og pigtråd mellem DDR og BDR. Se endvidere grænsen mellem Nord-Kypern og den sydlige del af øen.

  Det er kun et spørgsmål om politikerne har vilje til det. Israel opførte et hegn, der gør det væsentligt vanskeligere for ritualmorderne at nedskyde tilfældige forbipasserende. Masser af andre stater i og udenfor Vesten har strengt kontrollerede grænser.

 • Anmeld

  I.R.Bertelsen · Borger og vælger

  DET er en FLOVmand !

  Som etnisk dansker, europæer, VÆLGER og BORGER, bliver jeg SÅ FLOV, når jeg erfarer, at nogle af vores danske, folkevalgte repræsentanter igen, igen omtaler det europæiske samarbejde som en ormegård.
  FLOV SOM DANSKER, - og VRED !!
  Nogle repræsentanter i EU kender nok ikke sine moralske grænser for, i hvilket omfang, man kan tillade sig at manipulere med love og regler i fællesskabet bl.a. ved at fifle med de midler, man får ansvaret for at administrere. Den slags skal der holdes øje med og ryddes op i. Men en ormegård ?! Især som folkevalgt har man et særligt ansvaret for at smøge ærmerne op for at få de mange forskelligheder i fællesskabet til at fungere.

  Selvfølgelig skal man i fællesskab finde nogle realistiske og fornuftige løsninger på verdens flygtningekriser, men det gøres kun, hvis man udviser respekt overfor sit eget ansvar og overfor hinanden - og sætter sig ordentligt ind i , hvad menneskerettigheder betyder. DET må man forvente af vores folkevalgte politikere. Ellers mangler vi en fællesforståelse at argumentere ud fra - og ellers er vi på Herrens (Dan)mark.

  Som husejer vil jeg til enhver tid forbeholde mig ret til at bestemme, hvem jeg lukker ind i mit hus. Men hvis det er et menneske i nød, vil jeg til enhver tid yde førstehjælp og tage ansvar for, at det nødstedte menneske får den rette hjælp og kommer godt videre. Hvis man nægter at yde førstehjælpen, vil man selvfølgelig retsligt blive personligt stillet alvorligt til ansvar.
  Hvis der er flere nødstedte, - og opgaven bliver for stor, så må man tilkalde hjælp og samarbejde fra eksempelvis naboerne. Bliver det svært, kan man da ikke begynde at give naboerne - fællesskabet - skylden. - og råbe grimme ord efter dem!
  Man må selv smøge ærmerne op og sammen få det til at fungere.

  Forøvrigt, så er jeg født -sen, og mit vielsesnavn ender også på -sen. Har blå øjne, men mørkt hår. For på min mors side har vi adelige efternavne fra importerede, tyske adelsmænd. Så nogle i familien har brune øjne, andre blå. Nogle er rødhårede, og andre har mørk lød og mørkt hår. Min forfader var ikke flygtning, men blev importeret, fordi den daværende regent manglede dygtige folk til at bistå med ledelsen og driften af landet. Tankevækkende at være "en etnisk dansker".


 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  Jeps: I.R.Bertelsen;

  man må selv smøje ærmerne op og SELV bestemme, hvem der skal have adgang til goderne på egen matrikel.
  Problemet er bare, at alt for mange vil have adgang til fremmedes forsørgelse, på alle andres regning end ens egen!

  Jeg bliver fanden mig også flov, over for mine efterkommere!!!,
  når vi i dag tillader ISlammet at brede sig, således, at vore børn og børnebørn må indordne sig under denne voldsideologi/-tro/-kultur og langsomt, men tydeligt, afgive ALLE de goder, friheder, velfærd og ligestillende demokratier vi har kæmpet for gennem flere generationer!

  At du trækker kortet om finansiel snyd, er som at finde en lort på møddingen, for INGEN der har med EU at gøre, har rent mel i posen og selv vor nuværende statsminister kunne ikke selv finansiere sit dress, samtid med, at Helle Thorning også KUN brugte sin statsministertitel til, at manøvrerer sig længere op i det internationale, lønattraktive, hiraki, efter at hun havde fået Vestager afsat på en, for hende lønsom post.

  Hele den EUske forløgenhed, er så indarbejdet i hver en strofe, at det KUN kan forføre til EU's /Tyskalnds? egen målsætning:
  http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Deklarationen-Euromediterranien-Hemmelige-Aftaler-Version-2009.php

  Med sådanne forudsætninger for et "EU", må selv en venstresnoet / radigal egohumanist kunne indse:
  at skal vore børn og børnebørn overleve i et nogenlunde sekulært samfund, så er det med at komme UD af EU NU og igen SELV få styr på hvem, vil huse og betale for!

  Har nogen i Danmark en så uendelig stor trang til, at spille redder og gloriepudser for ISlammet, så vær så god, MEN:
  Venligst på EGEN regning og risiko!

  Og kan nogen over hovedet få tiltusket sig falsk adgang til kagedåsen i EU, så viser det vel bare hvor pilrøddent, det hele er opbygget af?

  Skal/kan vi da fortsat have fortrolighed til EU?

  .................
  Hvem der ønsker/hjælper Islam i Danmark, burde LEVE som kvinde i et Shariastyret land.

 • Anmeld

  I.R.Bertelsen · vælger

  Godt, man har valgret

  Godt, at man bor i et land, hvor der er valgret, og hvor man hver især har mulighed for , - og ret til - at undersøge tingene grundigt, - at finde ud af, - og tage stilling til, - hvad man hver især synes er bedst.
  Den rettighed er vi heldigvis enige om i vores verdensdel.
  Den rettighed skar vi værne om.