Nationale asyludgifter fra bistandskassen skal strømlines

DEFINITION: De såkaldte DAC-lande er blevet enige om blandt andet at tælle visse militærudgifter med som bistand, mens nationale asyludgifter skal gøres mere gennemsigtige. Få et overblik her.

Der er efter mødet i OECD’s udvalg for udviklingsbistand (Development Assistance Committee, DAC) i Paris den 18.-19. februar 2016 langt op til ændringer af, hvad der skal tælles med udviklingsbistand eller ej.

Definitionen af ulandsbistand skal ifølge en erklæring fra DAC-landene være med til at tilskynde til flere private investeringer, tilpasning til de nye FN-verdensmål samt kæmpe mod faldende bistand til de allerfattigste lande.

Fred og sikkerhed
DAC-medlemmerne blev enige om at opdatere definitionerne af, hvornår udgifter til ’fred og sikkerhed’ kan rapporteres som ODA. Dette omfatter at foretage ”små justeringer”, der ifølge notatet handler om at gøre bistanden til udviklingsarbejde mere effektiv i skrøbelige og konfliktramte områder.

Login

 • Anmeld

  THERESA WILLIAMS · jeg har brug for min ex tilbage 2018

  jeg har brug for min ex tilbage

  Hej, jeg er Theresa Williams Efter at have været i forhold til Anderson i årevis, brød han op med mig, jeg gjorde alt for at bringe ham tilbage, men alt var forgæves, jeg ville have ham tilbage så meget på grund af den kærlighed jeg har for ham, Jeg bad ham med alt, jeg lavede løfter, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem for min ven, og hun foreslog, at jeg hellere skulle kontakte en stavekaster, der kunne hjælpe mig med at stave for at bringe ham tilbage, men jeg er den type, som aldrig troede på magi, jeg havde intet valg end at prøve det, jeg mailede stavekassen, og han fortalte mig, at det ikke var noget problem, at alt vil være okay inden tre dage, at min ex vender tilbage til mig inden tre dage, han kastede magten og overraskende den anden dag, den var omkring 4 pm. Min ex kaldte mig, jeg var så overrasket, jeg svarede på opkaldet og alt, hvad han sagde var, at han var så ked af alt, hvad der skete, at han ønskede, at jeg skulle vende tilbage til ham, at han elsker mig så meget. Jeg var så glad og gik til ham, det var hvordan vi begyndte at leve sammen igen heldigvis. Siden da har jeg lovet, at enhver, jeg ved, har et forholdsproblem, ville være til hjælp for en sådan person ved at henvise ham eller hende til den eneste virkelige og magtfulde stavekaster, der hjalp mig med mit eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maile ham, hvis du har brug for hans hjælp i dit forhold eller et andet tilfælde.

  1) kærlighedstæller
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmisse
  4) Ægteskab Spells
  5) Binding Stave.
  6) Breakup Spells
  7) Forsæt en tidligere elsker
  8.) Du ønsker at blive forfremmet på dit kontor / Lotteri stavning
  9) vil tilfredsstille din elsker
  Kontakt denne flotte mand, hvis du har noget problem for en varig løsning
  gennem {drogunduspellcaster@gmail.com}