Administrationschef søges af HK­
Vil du være en del af topledelsen i et af Danmarks største fagforbund?

HK er et levende og udviklingsorienteret fagforbund, der gerne går forrest med nye tiltag - og gerne investerer i løsninger, der forbedrer vores medlemmers muligheder på arbejdsmarkedet. Vi vil være relevante for alle vores medlemmer, der har mange forskellige fagligheder og løser mange forskelligartede opgaver, og selvom vi med ca. 220.000 medlemmer er Danmarks næststørste fagforbund, har vi stadig potentiale til at blive større. Vi søger en ny administrationschef. Du bliver en del af HK's administrative topledelse, og du kommer til at referere til forbundssekretæren. Stillingen rummer mange muligheder - den er kompleks og udfordrende: Som administrationschef bliver du et væsentligt samlingspunkt for hele HK's administrative organisation, ikke bare i forbundshuset, men også i HK's sektorer og lokalafdelinger. Du kommer bl.a. til at spille en vigtig rolle i HK's kommende forhandlinger om den interne økonomi. Du skal derfor være en erfaren leder med et stærkt økonomifagligt afsæt. Du har erfaring med at eksekvere vanskelige og komplekse beslutninger, og som person er du diplomatisk og samtidig vedholdende. Du kan bygge bro mellem mange forskellige positioner og vise vejen for de gode løsninger. Læs den fulde job- og personprofil, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet. Læs mere om HK her: www.hk.dk. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte partner i Genitor Martin Isenbecker på tlf. 2565 9231. Du kan søge stillingen via Genitors hjemmeside: www.genitor.dk eller søg stillingen via knappen “søg dette job" her på siden. Ansøgningsfristen er søndag den 6. november 2022. Forventet tiltrædelse: den 1. januar 2023. OBS Vær opmærksom på, at vi først har modtaget din ansøgning, når du får en kvitteringsmail fra os. Du skulle gerne modtage en kvitteringsmail inden for et par timer. Hvis ikke du modtager noget, så tjek evt. om mailen skulle være havnet i Uønsket post. Ellers er du velkommen til at kontakte os på hr@hk.dk. Husk at skrive hvilken stilling du har søgt.
  Med 218.000 medlemmer er HK landets næststørste fagforbund. Vi arbejder blandt andet for gode overenskomster og sunde, sikre arbejdsforhold og hjælper vores medlemmerne med job og karriere. Alt sammen for at give vores medlemmer et godt fodfæste på arbejdsmarkedet både i dag og i morgen.

  HK Forbundet er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer.

  Læs mere om HK: www.hk.dk/omhk


  Icon
  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen