Om  
Dorthe Ploug Hansen
Jonas Keiding Lindholm

Red Barnet får ny national chef

Dorthe Ploug Hansen bliver ny national chef for Red Barnet og skal lede organisationens nationale indsats for udsatte børn og unge. 

Linnea Molbech Sabri

Red Barnet har ansat Dorthe Ploug Hansen som national chef, oplyser Red Barnet i en pressemeddelelse. Det bliver hendes opgave at samle og styrke organisationens indsats mod ulighed og mistrivsel blandt børn og unge, og i den forbindelse samarbejde med kommuner, fonde og organisationer.

Generalsekretær for Red Barnet, Jonas Keiding Lindholm, udtaler om valget af Dorthe Ploug Hansen: 

"Gennem det seneste tiår har vi desværre set en stigende social og økonomisk ulighed og psykisk mistrivsel blandt børn og unge i Danmark. Kommuner, forældre og fonde er afgørende samarbejdspartnere for os, hvis vi skal knække den negative og dybt bekymrende udvikling. Jeg har stor tillid til, at Dorthe er den helt rette til at finde og forfølge de nødvendige nye veje til velfærd for udsatte børn gennem nye samarbejder mellem frivillige, fagprofessionelle og fonde."

Dorthe Ploug Hansen er hentet internt, og hun har siden foråret 2016 fungeret som konstitueret national chef. Tidligere har hun været sektionsleder for området børns beskyttelse. Dorthe Ploug Hansen overtager stillingen efter Kirsten Lund Larsen, der går på efterløn efter fire år på posten.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Dorthe Ploug Hansen

Fondschef, Liljeborgfonden
Folkeskolelærer

Jonas Keiding Lindholm

Impact Director, Tænketanken Mandag Morgen & Altinget Arena, formand for Ombold, formand for DBU's etiske komité
mag.scient.soc. (Lund Uni. 1997)

0:000:00