Om  
Lasse Frimand Jensen
Flemming Møller Mortensen
Ulla Astman

Tidligere udviklingsminister taber borgmesterkampvalg i Aalborg Kommune

Efter en urafstemning blandt socialdemokratiske partimedlemmer i Aalborg Kommune står det nu klart, at det bliver Lasse Frimand Jensen og ikke Flemming Møller Mortensen, der skal efterfølger Thomas Kastrup-Larsen som borgmester.

<div>De socialdemokratiske medlemmer af Socialdemokratiet i Aalborg afgjorde Tirsdag aften, at Thomas Frimand Jensen bliver kommunens nye borgmester.</div>
De socialdemokratiske medlemmer af Socialdemokratiet i Aalborg afgjorde Tirsdag aften, at Thomas Frimand Jensen bliver kommunens nye borgmester.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Kim Rosenkilde

366 socialdemokratiske partimedlemmer har nu afgjort, at den nye borgmester i Aalborg Kommune skal hedder Lasse Frimand Jensen.

Det stod klart tirsdag aften, hvor den socialdemokratiske partiforening i Aalborg offentliggjorde, hvem der har vundet den interne urafstemning om, hvem der skal efterfølge den tidligere borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S) som partiets spidskandidat.

Valget stod mellem folketingsmedlem og eks-minister Flemming Møller Mortensen, og Lasse Frimand Jensen, der er søn af Københavns tidligere overborgmester Frank Jensen (S).

Altinget logoUdvikling
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget udvikling kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00