Om  
Jesper T. Lok
Marianne Skjold Larsen
Anne Louise Eberhard

Unicef Danmark får ny formand og tre nye i bestyrelsen

Jesper Lok, der har en lang række af bestyrelsesposter med sig i baggagen, bliver formand for Unicef Danmark. Marianne Skjold, Anne Louise Eberhard og Mia Wagner indtræder i bestyrelsen.

Max Læbo Wulff

Jesper Lok bliver ny bestyrelsesformand, mens Marianne Skjold, Anne Louise Eberhard og Mia Wagner indtræder i bestyrelsen som medlemmer.

Det skriver Unicef Danmark i en pressemeddelelse.

Den nye bestyrelsesformand, Jesper Lok, har været en del af Unicef Danmarks bestyrelse de sidste fire år og overtager altså nu formandsposten. Han har været ansat for A.P. Møller-Mærsk i 25 år, blandt andet otte år som direktør for Mærsk-selskabet Svitzer. Den nyvalgt bestyrelsesformand er medlem af en lang række af bestyrelser og er formand eller medlem af blandt andet Dagrofa, EAC Invest, Vestergaard og World Marine Offshore og en række andre bestyrelser.

Jesper glæder sig til at overtage posten som bestyrelsesformand.

“Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med at øge indsamlingerne til børn rundt omkring i verden, og til at bidrage til den transformation; digitalt og i øvrigt, som er nødvendig for at lykkes. Ikke nogen let, men en både vigtig og spændende opgave", siger Jesper Lok i pressemeddelelsen.

Mia Wagner er direktør for Nordic Female Founders, der arbejder for at gøre det nemmere at være og at blive kvindelig iværksætter i Danmark. Hun er tidligere administrerende direktør for familiekoncernen Freeway og er blandt andet kendt fra DR-succesen Løvens Hule.

Marianne Skjold er direktør i Psykiatrifonden og er tidligere budget- og planlægningschef på Amager Hospital og og har været kontorchef i Finansministeriet.

Anne Louise Eberhard er tidligere direktør i Danske Bank og koncerndirektør i Intrum AB. Hun modtog i 2020 prisen fra årets Women's Board Award, der gives til kvinder, som har gjort karriere indenfor bestyrelsesverdenen.

 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jesper T. Lok

Formand, Dagrofa, Unicef Danmark og Vestergaard Company
shipping (A.P. Møller-Mærsk 1987), MBA (Nova Uni. Tokyo 1994)

Marianne Skjold Larsen

Direktør, Psykiatrifonden, bestyrelsesmedlem, Unicef Danmark
cand.polit. (Københavns Uni. 1997)

Anne Louise Eberhard

Bestyrelsesmedlem, FLSmidt, TopDanmark, Unicef Danmark, m.fl.

0:000:00