Om  
Michael Lindhart Løve
Jørgen Dencker Wisborg
Braw Bakir

Energiselskabet OK henter ny administrerende direktør fra Netto

Nettos administrerende direktør Michael Løve skifter til Energiselskabet OK inden juli 2022. Braw Bakir overtager stillingen som landedirektør i Netto.

OK's nye administrerende direktør, Michael Løve, tiltræder officielt stillingen inden sommerferien 2022.
OK's nye administrerende direktør, Michael Løve, tiltræder officielt stillingen inden sommerferien 2022.Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
Cindy Shummontien Green

Michael Løve skal være ny administrerende direktør hos energiselskabet OK.

Det skriver OK i en pressemeddelelse.

Michael Løve kommer fra en stilling som administrerende direktør i Danmarks største detailkæde, Netto, hvor han blev ansat i 2017. Udover sin erfaring fra Netto har Michael Løve tidligere været administrerende direktør for SuperBrugsen og den britiske byggemarkedskæde B&Q.

Han er desuden formand for regeringens klimapartnerskaber for handel og har siddet i en række bestyrelser for blandt andet JP/Politiken, Smilfonden og Mekonomen.

Den tiltrædende direktør kan nu se frem til at lede en virksomhed, der står over for store forandringer inden for den grønne omstilling.

"Mange af de markeder, som OK arbejder på, er under forandring, og OK har en klar ambition om at være med til at skubbe til den grønne omstilling med væsentlige investeringer i fremtiden. Det skal ske samtidig med, at OK fastholder og udvikler sin stærke position som en kundeejet og sympatisk operatør af tankstationer, vaskehaller og convenience-butikker, som typisk ligger lidt mere lokalt," siger Michael Løve i pressemeddelelsen.

Han forventes at tiltræde stillingen officielt før sommerferien 2022. Han overtager stillingen fra Jørgen Wisborg, som har valgt at fokusere mere af sin tid på bestyrelsesarbejde. 

Samtidig skal Michael Løve vinke farvel til knap fem år som administrerende direktør hos Netto. Om sin tid som direktør i Netto skriver Michael Løve på LinkedIn:

"Jeg kommer til at se tilbage på arbejdet med at forny og forbedre butiksoplevelsen i Netto, styrke ledelseskulturen og skabe et grundlag for ekspansion og store investeringer i både Danmark, Polen og Tyskland som noget af det sjoveste, jeg har været med til i min karriere."

0:000:00