Sinatur Hotel & Konference vinder prisen 'Verdens Bedste Indkøber'

Hotelkæden Sinatur Hotel & Konference modtager prisen ’Verdens bedste indkøber’, da virksomheden har ydet et særligt bidrag til Verdensmålene i 2022.

Foto: Etisk Handel Danmark
Lærke Møller Hansen

Verdensmålene er i fokus denne uge, og i den anledning uddeles prisen for Verdens Bedste Indkøber endnu engang.

I år går prisen til Sinatur Hotel & Konference, der har fået titlen ’Verdens Bedste Indkøber 2022’.

Det skriver Etisk Handel Danmark i en pressemeddelelse.

”Sinatur har selv meget ambitiøse ansvarlighedsmål - blandt andet om at blive CO2 positive, kun købe danske produkter, der er certificerede og/eller fra mere bæredygtige virksomheder - og når det gælder fødevarer - med et fokus på økologi og lokale varer. Alle sammen mål, som kun er mulige at nå, hvis leverandørerne er med,” står der i indstillingen.

Hotelvirksomheden har haft succes med at indfri sine mål om ansvarlighed i samarbejdet med dens leverandører på tværs af sine seks hoteller.

Direktør i Sinatur Hotel & Konference, Claus Nielsen, er glad for prisen og hæfter sig ved leverandørsamarbejdet:

”Vi er meget stolte over at få denne anerkendelse, som både går til vores engagerede medarbejdere på tværs af virksomheden men i lige så høj grad til vores gode leverandører, som sammen med os er med til at tage ansvar for den verden, vi er en del af," udtaler han og fortsætter:

"Ingen af os kan gøre det her alene, så derfor er jeg særligt glad for, at priskomiteen lægger særlig vægt på leverandørsamarbejdet."

Man har i Sinatur etableret en indkøbsgruppe på tværs af seks hoteller, som har kortlagt alle leverandører for at kigge deres værdisæt i kortene.

0:000:00