Om  
Casper von Koskull

Koncernchef i Nordea går på pension

Casper Von Koskull går på pension inden udgangen af 2020. Hans afløser er endnu ikke fundet. 

Claudia Steenhard

Nordeas koncernchef siden 2015, Casper Von Koskull har valgt at gå på pension ved udgangen af 2020. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse

Casper Von Koskull har været i Nordea siden 2010 og overtog posten som koncernchef i 2015. Han fylder 60 år i 2020 og ser det som et naturligt tidspunkt at trætte sig tilbage.

"Nordea er gået ind i en spændende fase i sin udvikling af forretningen, og vi ser allerede nogle positive resultater af vores øgede fokus på kunderne og af brugen af de første digitale værktøjer, vi har udviklet på den nye, moderne platform," siger Casper von Koskull i en fælles udtalelse med bestyrelsesformand Torbjörn Magnussen. De fortsætter:

"Vi ser frem til sammen at fortsætte det intensive arbejde med at øge vores kundetilfredshed, effektivitet og forretningsmomentum yderligere, indtil den nye koncernchef, der skal udvikle banken for fremtiden, er fundet, og vi kan sikre en god overlevering."

Nordea oplyser, at bestyrelsen har igangsat processen med at finde en efterfølger. Når denne er fundet, vil en præcis tidsplan for overleveringen offentliggøres. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Casper von Koskull

Fhv. koncernchef, Nordea, i bestyrelsen for Stena m.fl.
M.sc. i økonomi (Helsinki School of Economics), PMD (Harvard Business School)

0:000:00