Køb Skov/Kjærs Hellerup-villa for 10 mio. kr.

TIL SALG: SÅ kom det ventede til salg-skilt op på Hellerup-villaen tilhørende Henriette Kjær (K) og den bedragerisigtede Erik Skov Pedersen
Foto: Estate-Mæglerne

Ti millioner kroner lyder prisudbudet på den i medierne meget omtalte Hellerup-villa tilhørende det konservative par Henriette Kjær og Erik Skov Pedersen.

Villaen er netop sat til salg gennem Estate-Mælgerne (se omtale neden for), men på internetet vises diskret kun billeder udefra - modsat partifællen Naser Khaders villa på Frederiksberg, hvor man f.eks. kan komme helt ind i soveværelset over nettet. Der er i øvrigt åbent hus hér søndag kl. 15.

Som noget helt usædvanligt var der allerede på førstedagen hele 11.000 besøg via Boliga.dk på mægler-præsentationen af Kjær/Skov-villaen, som det kendte konservative par fik skøde på tilbage i december 2003 og til en pris på dengang 5.85 mio. kr.

Erik Skov Pedersen blev i øvrigt løsladt i dag fra sin varetægtsfængsling.

Dokumentation
KVARTERET: Centralt i Hellerup med få min. til City, Waterfront Shopping, Hellerup Havn og KDY. Internationale skoler i nærområdet. Buslinier ca. 25 meter fra ejendommen. Kvarteret er præget af smukke ældre villaer, og denne matcher perfekt området.

EJENDOMMEN: Præsentabel og charmerende ejendom, som er gennemgribende moderniseret i årene 2001 til 2003 med bla. nyt el-, vand- og varmesystem. Røde mursten, rødt tegltag og smukke sprossede vinduer. En smuk og velholdt villa, velegnet til kombineret bolig/erhverv, eller til familien med repræsentative pligter. Præsentabel indkørsel og ankomstparti.

INDRETNING: Stor klinkebelagt Sitting-Hall med åben pejs og smukt trappeløb til 1.sal. 3 smukke stuer en´suite, herunder meget stor opholdsstue med åben pejs, udgang til sydvendt terrasse og have. Herre- værelse, samt stor spisestue. Alle stuerne har flotte parketgulve og stuklofter. Stort hvidt/bøg spisekøkken med alle hvidevarer.Yderligere gæsteværelse og gæstebadeværelse m/brus.
1.Sal: Stort masterbedroom med fransk altan. 3 store børneværelser, wallk-in garderoberum, samt stort badeværelse med både bruseafd. og karbad.
Kælder: Der er kælder under halvdelen af huset, og denne indeholder bla. hobbyrum/gildestue, vask- og fyrrum, samt flere depotrum og vinkælder. Garage på grunden, samt stort anneks som kan anvendes til orangeri/atelier.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Henriette Kjær

Direktør for mobilitet, Geelmuyden Kiese, fhv. minister (K) & MF
student (Viby Amts Gymnasium 1985)

Naser Khader

Ejerleder, rejseselskabet Palmyra Rejser, senioranalytiker ved Middle East Forum
cand.polit. (Københavns Uni. 1993), master i teologi (Københavns Uni. 2015)

0:000:00