Om  
Mads Akselbo Holm
Jann Sjursen

Direktøren bag Folkemødet siger op

Mads Akselbo Holm, direktør for Foreningen Folkemødet, har opsagt sin stilling.

Foreningen Folkemødet skal nu i gang med at finde en ny direktør, da Mads Akselbo Holm har opsagt sin stilling fra 30. juni.

Det skriver Foreningen Folkemødet i en pressemeddelelse.

Mads Akselbo Holm har været direktør for Foreningen Folkemødet siden 2017, og han har dermed stået i spidsen for organisationen, siden Folkemødet første gang blev afholdt uden for kommunalt regi.

Beslutningen om at sige farvel til Folkemødet blev allerede taget før aflysningen af årets arrangement, forklarer Mads Akselbo Holm i pressemeddelelsen. 

”Jeg blev bedt om at skabe en professionel eventorganisation, og det mål har vi nået. Det har været fantastisk, sjovt og udfordrende, og til tider hårdt, og nu kan jeg mærke, at der skal nye kræfter til for at tage Folkemødet videre frem,” siger Mads Akselbo Holm.

Formanden for Foreningen Folkemødet, Jann Sjursen, ærgrer sig over Mads Akselbo Holms beslutning men har dog stor respekt for beslutningen.

"Mads har med sin erfaring været med til at tage Folkemødet til nye højder, og vi har i løbet af de sidste tre og et halvt år fået etableret os selv som en selvstændig forening med et stærkt fundament under os – det har Mads en enorm stor andel i," siger Jann Sjursen i pressemeddelelsen.

Foreningen Folkemødet regner med at den nye direktør kan starte efter sommerferien og være med i planlægningen af Folkemødet 2021.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mads Akselbo Holm

Regional leder, Fonden for Entreprenørskab Bornholm, forperson, Sparekassen Bornholms Fond, ejer, MeyaMeya
cand.mag. (arabisk)

Jann Sjursen

Fhv. energiminister, MF og partiformand (KrF/KD), fhv. generalsekretær, Caritas Danmark 2007-2019 og landsleder i Tuba
lærer (Haslev Seminarium. 1988)

0:000:00