Campus Bornholm: Mistillid til Jeppe Kofod og Lars Goldschmidt

YTRINGSFRIHED: Lærerne på Campus Bornholm udtrykker mistillid til bestyrelsesformand Jeppe Kofod og næstformand Lars Goldschmidt, efter at Ombudsmanden har kaldt en fyring af en gymnasielærer for stærkt kritisabel.

Næstformand Lars Goldschmidt har ingen planer om at forlade sin post som næstformand i bestyrelsen for Campus Bornholm.
Næstformand Lars Goldschmidt har ingen planer om at forlade sin post som næstformand i bestyrelsen for Campus Bornholm.Foto: DI
Erik Bjørn Møller

På den baggrund finder lærerne på STX og HF det svært at have tillid til Mads Kofod og Jeppe Kofod, men i særdeleshed til Lars Goldschmidt, som vi især ikke længere kan se som en del af Campus Bornholm.

Stx- og HF-lærerne på Campus Bornholm

Samtlige lærere på stx og hf har tabt tilliden til ledelsen på Campus Bornholm, efter at Folketingets Ombudsmand har kaldt det stærkt kritisabelt, at ledelsen fyrede en gymnasielærer for at bruge sin ytringsfrihed.

I en fælles udtalelse udtrykker lærerne nu mistillid til bestyrelsesformanden, det socialdemokratiske europaparlementsmedlem Jeppe Kofod, næstformand Lars Goldschmidt og Campus-direktør Mads Kofod, fremgår det af en pressemeddelelse til TV 2/Bornholm.

Lærergruppen hilser det dog velkomment, at ledelsen – efter Ombudsmandens afgørelse – har trukket afskedigelsen tilbage.

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00