DET SKER PÅ EU-OMRÅDET

Seneste artikler

Professor: Tilvalgsordning kræver fuld afgivelse af suverænitet

Professor: Tilvalgsordning kræver fuld afgivelse af suverænitet

RETSFORBEHOLD: Den politiske aftale om at erstatte retsforbeholdet med en tilvalgsordning kræver, at Danmark afgiver suverænitet på alle de områder, forbeholdet dækker. Også asyl- og indvandrerpolitikken, siger professor med speciale i grundlovsforhold.

EU står i vejen for en VO-regering

EU står i vejen for en VO-regering

ANALYSE: DF-ledelsen tror ikke på Venstres reelle hensigter i et regeringssamarbejde, hvor EU–politikken skiller de to partier. Voksende EU-skepsis giver samtidig DF muligheder, som partiet næppe vil spille sig af hænde.

Danmark får åbnet døre på klem i EU

Danmark får åbnet døre på klem i EU

LYDHØRHED: De to danske dagsordener om privat lagring af svinekød og bedre dyrevelfærd lever stadig efter mandagens ministerrådsmøde, påpeger en tilfreds fødevareminister.

Thorning giver dødsstødet til europaaftale

Thorning giver dødsstødet til europaaftale

SAMARBEJDE: Den politiske aftale om afstemningen om retsforbeholdet erstatter en ny europapolitisk aftale, som ellers har været på vej i to år. Alligevel er både udenrigsminister Martin Lidegaard (R) og Venstre tilfredse.

Jobannoncer

Se flere » eller Indryk jobannonce »

Kort nyt

Se flere »

Spørgsmål & Svar

Se spørgsmål og svar til ministrene Her kan du finde relevante spørgsmål fra folketingsmedlemmerne til ministrene, samt ministrenes forklaringer.

Se flere »

Mandagstræneren Hegelund & Mose

Færre kommuner i fremtiden? ANALYSE: På kort sigt er fusionen mellem de to organisationer KL og Danske Regioner smart for begge parter – især for mastodonten KL, hvis bestyrelse torsdag drøfter fusionen. Sammensmeltningen er måske starten på en ny kommunalreform, skriver Hegelund og Mose.

Se flere »

Læserkommentarer

Hvor blev det frie valg og den personlige frihed af.

Lidt åndsvagt at vi nu skal begrænse google når de er de eneste der kan finde ud af at gøre internettet bedre og bredere. Der er f…