EU-kommissær skamroser Vestager

EU-kommissær skamroser Vestager

EU-RENOMMÉ: Margrethe Vestager (R) får fine ord med på vejen i Bruxelles. Hun ses som en kompetent mægler, der nyder stor respekt i EU og omegn.


Seneste artikler

Vestager: Danmark skal tættere på kernen af EU

Vestager: Danmark skal tættere på kernen af EU

DOKUMENTATION: Danmark skal være en mere aktiv partner i EU, de selvvalgte barrierer bør fjernes, og de globale udfordringer løses på europæisk plan. Det sagde den nyudnævnte EU-kommissær, indenrigs- og økonomiminister Margrethe Vestager (R) forleden i sin tale ved velkomstreceptionen for tænketanken Europa.

Thorning: Vestager kan sikre tung post

Thorning: Vestager kan sikre tung post

JOBSKIFTE: Danmarks kommende EU-kommissær Margrethe Vestager (R) høster store roser fra både politiske venner og modstandere på dagen, hvor hun trækker sig som minister og politisk leder for Radikale.

EU’s nye ledere har meget at bevise

EU’s nye ledere har meget at bevise

ANALYSE: Det var ikke merit, men politik, der lørdag aften endelig fik den langstrakte europæiske toppostkabale til at gå op. Det er nu op til de udvalgte at bevise, at de er de rette til at stå i spidsen for EU-samarbejdet i årene, der kommer.

Vestager bliver Danmarks EU-kommissær

Vestager bliver Danmarks EU-kommissær

JOBSKIFTE: De Radikales leder Margrethe Vestager bliver Danmarks næste EU-kommissær. Det afslører statsminister Helle Thorning-Schmidt ved et topmøde i Bruxelles.

Jobannoncer

Se flere » eller Indryk jobannonce »

Spørgsmål & Svar

Se spørgsmål og svar til ministrene Her kan du finde relevante spørgsmål fra folketingsmedlemmerne til ministrene, samt ministrenes forklaringer.

Se flere »

Mandagstræneren Hegelund & Mose

De dygtige lobbyisters ven i EU

ANALYSE: Vestager bliver en ikke-ideologisk og pragmatisk kommissær, der kan sikre finans- og erhvervslivets interesser i en større sammenhæng, skriver Hegelund og Mose.

Se flere »

Læserkommentarer

Alle vinder på det her i SR regeringen

Thorning valgte Vestager for at få den bedst mulige post via en af sine stærkeste medspillere fra regeringen, som vil kunne gavne Da…