Seneste artikler

Her er EU-Kommissionens nye stopklods

Her er EU-Kommissionens nye stopklods

STEDFORTRÆDER: Hollands udenrigsminister Frans Timmermans bliver højre hånd for EU-Kommissionens formand med ret til at stoppe EU-lovgivning, hvor han ikke mener, at EU skal blande sig. En justering i EU-maskineriet, som ikke vækker begejstring alle steder.

Messerschmidt: En helt anden verden at komme tilbage

Messerschmidt: En helt anden verden at komme tilbage

INTERVIEW: Før valget i maj var der ikke mange i Europa-Parlamentet, der tog særlig notits, når Morten Messerschmidt (DF) talte. Men efter en historisk stor valgsejr hjemme i Danmark og skifte til en anden gruppe i Parlamentet, bliver DF nu taget mere alvorligt, mener Morten Messerschmidt.

Sådan gik valget i Sverige

Sådan gik valget i Sverige

VALG: Søndagens valg i Sverige betyder, at regeringsmagten skifter. Den siddende svenske statsminister, Fredrik Reinfeldt (M), går af, og Socialdemokraternas Stefan Löfven ser ud til at blive Sveriges næste statsminister. Se valgresultatet her.  

Navnenyt

Se flere »

Spørgsmål & Svar

Se spørgsmål og svar til ministrene Her kan du finde relevante spørgsmål fra folketingsmedlemmerne til ministrene, samt ministrenes forklaringer.

Se flere »

Mandagstræneren Hegelund & Mose

Det er ikke altid størrelsen

ANALYSE: Stor eller lille? Giganten DI har fået en kurv af Novo, der foretrækker den langt mindre interesseorganisation LIF. Effektiv lobbyisme handler ikke bare om at være stor, men også om at have en homogen medlemskreds, der kan levere det skarpe forhandlingsmandat, skriver Hegelund og Mose.

Se flere »

Læserkommentarer

DDR, svenske, EL og Nyrup tilstande igen igen

Elitens ufejlbarlighed viser sit tydelig tegn når endnu en Ellemann og en Socialdemokratisk sandhedsmanipulerende x-juridisk minister…