Høegh hitter i medierne

SYNLIGHED: Fødevareminister Henrik Høegh (V) var det folketingsmedlem, der sprang flest pladser frem i synlighed i de skrevne medier i 2010.
Ida SkytteNiels Th. Dahl
Fakta

Fakta
Listen er udarbejdet af Infomedias analyseafdeling for Altinget | Christiansborg.

Den er udarbejdet efter antallet af omtaler i artikler fra både printmedier og redaktionelle webmedier i perioden 1. december 2009 til 30. november 2010. 

Omtaler og optrædender på tv og i radio er ikke talt med i denne undersøgelse.

Infomedias database dækker også en lang række lokale aviser. En politikers placering på listen kan således lige så godt være udtryk for en høj lokal omtale som landsdækkende - og omvendt.

Altinget har sammen med Infomedia opgjort, hvor ofte Folketingspolitikere og ministre optrådte i medierne i 2010.

På listen markerer fødevareminister Henrik Høegh (V) sig som årets højdespringer. Han indtager en 29.-plads og er dermed rykket 109 pladser frem i forhold til 2009. 

"Det har været noget af en tilvænning, at alt, hvad man siger, pludselig bliver målt og vejet. Og særligt, at der ikke kun er interesse for den officielle del af mit job, men også den private del - f.eks. hvordan jeg driver mit eget landbrug, hvor jeg skal holde sommerferie henne og sådan noget. Så på den måde er det både godt og ondt at blive så meget omtalt," siger Henrik Høegh, der dog ikke er helt lige så omtalt, som fhv. fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) var sidste år, hvor hun landede på plads nr. 22 på listen.  

0:000:00