Gade: "Man bliver jo lidt glad i låget"

VELKOMST: Politiske med- og modspillere var onsdag troppet op på Axelborg for at lykønske Søren Gade med posten som direktør for Landbrug & Fødevarer. En synlig og stærk repræsentant for sektoren, fastslog Lars Løkke Rasmussen (V).
Per Bang Thomsen

Søren har en umiddelbarhed over sin kommunikation. Han taler et klart og forståeligt sprog, og det tror jeg, landbruget har brug for.

Lars Løkke Rasmussen
Formand for Venstre

Det var en både overrasket og synligt tilfreds Søren Gade, som onsdag eftermiddag kunne give henholdsvis hånd, skulderklap og kram til de mange gæster, der var stimlet sammen på øveretagen af Axelborg i København.

I begyndelsen af maj overtog han posten som administrerende direktør for Landbrug & Fødevarer. Og onsdag var der så officiel velkomstreception for den forhenværende forsvarsminister og Venstre-profil, som nu skal stå i spidsen for den tunge erhvervsorganisation.

"Jeg havde ikke forventet, at der ville komme så mange gæster i dag. Jeg har jo hverken jubilæum eller rund fødselsdag, men er bare blevet udnævnt til direktør. Så det bliver man da lidt glad i låget over," sagde Søren Gade, da Altinget | Fødevarer fangede ham efter de formelle velkomsttaler.

0:000:00