Om  
Poul Agger
Knud Vindfeldt

Tolv i spil til at blive årets foodinnovator

Der er nu sat navn på de 12 nominerede, der kan løbe med prisen Food Innovator Award 2017.

Mikkel Bødker Olesen

Årets nominerede til prisen Food Innovator Award 2017 er nu fundet, og blandt de tolv navne finder man kokke, købmænd, iværksættere, direktører, nørder og udviklere. Formålet med Food Innovator Award’en er, udover at hædre en stærk innovatør, at inspirere personer og organisationer til at fortsætte innovationen.

Food Innovator Award uddeles af Danish Food Cluster under årsdagen ”A Great Day for Food Innovation” 16. marts i Agro Food Park.

De nominerede er:
- Alex Højrup Munch, medejer, Stauning Whisky
- Anders René Jensen, salgsdirektør ved Rema 1000 Danmark
- Bent Graakjær, kok, hotelejer og gastronomisk iværksætter
- Britta Tarp, ejer og CEO ved Skarø Is
- Carl-Bjarne Mikkelsen, Innovations- og eksport direktør ved EASIS
- Henrik Ladefoged, administrerende direktør ved Marel
- Henrik Rendbøl, CEO ved Møllerup Gods
- John Gynther, Premium Food Manager ved Arla Unika, Arla Foods
- John Smedegaard, administrerende direktør ved Ceptu Aps
- Knud Vindfeldt, COO ved Chr. Hansen A/S
- Poul Agger, serieiværksætter, stifter, direktør og senere bestyrelsesformand for Agger Foods
- Thomas Hecht Olsen, R&D manager ved NGI A/S

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00