Denne uge på Forskning og Innovation (6)

DET SKER: Uddannelsesminister Morten Østergaard (R) overrækker priserne i forbindelse med EliteForsk-konferencen 2012. Derudover er ministeren kaldt i samråd i Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser. Emnet for samrådet er det kommende ministerrådsmøde.
Foto: Colourbox
Fakta
Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected]

Ministeren
Tirsdag 7. februar holder uddannelsesminister Morten Østergaard tale ved Forskningspolitisk Årsmøde i Videnskabernes Selskab, der afholdes på HC Andersens Boulevard 35. Emnet for talen er "Et universitet i udvikling", og efterfølgende vil der være mulighed for at stille spørgsmål til ministeren.  

Samme dag er Morten Østergaard kaldt i samråd i Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser om det kommende ministerrådsmøde om konkurrenceevne (forskningsdelen). De nærmere detaljer vedrørende samrådet kan læses under næste punkt.

Torsdag 9. februar deltager ministeren i EliteForsk-konferencen 2012, der afholdes i festsalen på Ny Carlsberg Glyptoteket. Morten Østergaard skal både holde velkomsttalen, præsentere prismodtagerne og overrække priserne til fem af Danmarks dygtigste forskere.

0:000:00