Om  
Klaus Hansen

Efter chikanesag: Den Europæiske Filmhøjskole finder midlertidig forstander

Klaus Hansen tiltræder som midlertidig forstander hos Den Europæiske Filmskole. Dette sker efter Ellen Riis i sidste måned fratrådte stillingen efter en række chikanesager.

Det bliver den nuværende direktør for FilmFyn, Klaus Hansen, der midlertidigt overtager forstanderrollen på Den Europæiske Filmhøjskole.

Det skriver FilmFyn i en pressemedelelse.

Klaus Hansen tiltræder stillingen efter forhenværende forstander Ellen Riis forlod jobbet efter en række chikanesager på filmskolen samt hård kritik fra både elever og en tidligere lærer. 

Klaus Hansen har sagt ja til forstanderstillingen i ni måneder.

"Den Europæiske Filmhøjskole har en stor betydning for talentudviklingen af danske og internationale kreative filmtalenter. I de regionale filmfonde deler vi visionen om at understøtte talentudvikling og filmuddannelser til gavn for hele den danske filmbranche. Derfor var jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at jeg havde lyst til at påtage mig den vigtige opgave som midlertidig forstander i 9 uger," siger Klaus Hansen i pressemeddelelsen.

Klaus Hansen vil fortsætte sit arbejde som direktør sideløbende med arbejdet som forstander. Han var tidligere i mange år direktør i Producentforeningen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Klaus Hansen

Adm. direktør, FilmFyn, fhv. direktør, Producentforeningen
cand.jur. (Københavns Uni.)

0:000:00