Denne uge på Sundhed (8)

DET SKER: Kredsen af direktører for lægemiddelmyndigheder (HMA 1) holder i denne uge møde, og så er der temaeftermiddag om kommunale udgående akutteams.
Foto: Colourbox
Lobna Taiybi
Ministeren
Fungerende minister for sundhed og forebyggelse Pia Olsen Dyhr (SF) har ingen sundhedsrelaterede arrangementer i denne uge. I kraft af sin stilling som handels- og investeringsminister rejser hun til Japan og Kina for blandt andet at drøfte en frihandelsaftale.

Folketinget
Der er ingen planlagte behandlinger af lovforslag fra Sundhed- og Forebyggelsesministeriet.

Fredag 24. februar debatteres forespørgsel til ministeren for sundhed og forebyggelse og ministeren for klima-, energi- og bygninger om jordstrøm. Forespørgslen er fremsat af Bent Bøgsted (DF) m.fl. og går på, hvad ministrene kan oplyse om overharmoniske strømme (jordstrøm), og hvilke initiativer regeringen vil tage for at komme problemet til livs.

Samme dag bliver forespørgsel til minister for sundhed og forebyggelse om differentieret behandlingsgaranti taget op. Forespørgslen er fremsat af Sophie Løhde (V), Liselotte Blixt (DF), Joachim B. Olsen (LA) og Benedikte Kjær (KF). Ministeren skal redegøre for regeringens planer om at afskaffe patienternes ret til hurtig behandling inden for en måned for i stedet at indføre en såkaldt differentieret behandlingsgaranti.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00