Eksperter i udlandet

24/1-06: Gælder regler om adgang til sundhedsvæsen også for eksperter, der er udsendt til at løse ekspert- og udviklingsopgaver i tredjelande, spørger Karen J. Klint (S).
Dokumentation
Spørger: Karen J. Klint (S)

Spørgsmål S 2171: Gælder det også for eksperter, missionærer m.fl., der er udsendt til at løse ekspert- og udviklingsopgaver i tredjelande, at de er omfattet af reglerne om tilmelding på en dansk adresse til folkeregistret og ophold i Danmark i tre måneder for at kunne få fri adgang til sundhedsvæsenet?

Begrundelse: Ingen.

Spørgsmål S 2172: Er det et krav til eksperter, missionærer m.fl., der er udsendt til at løse ekspert- og udviklingsopgaver i tredjelande, at de skal være tilmeldt en dansk folkeregisteradresse samt opholde sig i Danmark i mindst tre måneder for at få fri adgang til sundhedsvæsenet?

Begrundelse: Ingen.

Spørgsmål S 2173: Gælder det også for statens og det private erhvervslivs udsendte personale, at de er omfattet af reglerne om tilmelding på en dansk folkeregisteradresse samt ophold i Danmark i mindst tre måneder for at kunne få fri adgang til sundhedsvæsenet?

Begrundelse: Ingen.


Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00