Med mig som minister: Vivi Kier

ØNSKETÆNKNING: Altinget.dk har spurgt Folketingets sundhedsordførere, hvordan de ville regere som sundhedsminister. Læs her om Vivi Kier (K), der ville indføre en national sundhedsuge.
Foto: konservative.dk

Det at holde sig sund er jo i bund og grund et personligt ansvar, men man kan jo ikke tage et personligt ansvar, hvis man ikke ved, hvad det betyder at være sund.

Vivi Kier
Sundhedsordfører for Konservative

Altinget.dk har givet alle sundhedsordførerne i Folketinget mulighed for at svare på spørgsmålet "Hvad ville der ske, hvis jeg var sundhedsminister".

I de kommende uger bringer vi ordførernes svar herpå gennem en række centrale spørgsmål på området. Næste kvinde i den fiktive ministerstol er Vivi Kier (K), der blandt andet vil spare penge ved at sætte patienten i centrum og indføre mere telemedicin.

Hvad ville du gøre som det allerførste efter at have lukket døren bag dig og sat dig til rette i stolen på ministerkontoret?
Så ville jeg sætte mig ned og bruge et par dage på at skabe overblik over de udfordringer, der er, som man kender til internt i huset. For det andet ville jeg fortælle alle mine nye medarbejdere om, hvad for nogle ting jeg synes vi skal rette fokus imod.                            

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00