Om  
Mette Frederiksen
Nick Hækkerup

Mette Frederiksen er testet negativ for coronavirus

Statsminister Mette Frederiksen (S) har ikke coronavirus, og kan derfor forlade sin isolation.

Coronavirussen har for alvor ramt Christiansborg, hvor flere politikere er smittet med virussen og endnu flere er gået i isolation.

Statsminister Mette Frederiksen (S) har de seneste dage været isolation, men den kan hun nu forlade. Hun er nemlig testet negativ for coronavirus.

Det skriver Statsministeriet i en pressemeddelelse.

Dermed kan Mette Frederiksen igen deltage i arrangementer der kræver fysisk deltagelse. Statsministeriet oplyser dog, at hun i videst muligt omfang vil arbejde virtuelt indtil hun bliver testet igen fredag den 6. november.

Udover Mette Frederiksen meddeler social- og indenrigsminister Astrid Krag (S), beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S), miljøminister Lea Wemelin (S) og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) også, at de er testet negative for coronavirus.

Dermed er justitsminister Nick Hækkerup (S) fortsat den eneste minister, der er smittet med coronavirus. Flere ministre er dog gået i isolation og venter fortsat på svar på coronatests. Du kan se overblikket over, hvilke politikere der er smittet og gået i isolation her

Coronavirussen har aflyst en række arrangementer og møder på Christiansborg, ligesom der er indført en række nye restriktioner. Du kan finde overblikket over restriktionerne her

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mette Frederiksen

Statsminister, MF, partiformand (S)
master i afrikastudier (Københavns Uni. 2009), ba.scient.adm. i samfundsfag (Aalborg Uni. 2007)

Nick Hækkerup

Direktør, Bryggeriforeningen
cand.jur. (Københavns Uni. 1994), ph.d. i EU og folkeret (Københavns Uni. 1998)

0:000:00