Bliv
kontaktet

Bæredygtigt forum for SMV'er

I Bæredygtigt forum for SMV’er er formålet at bidrage til den grønne omstilling i SMV’er via erfaringsudveksling, ekspertviden og forskning. Vi samler ledere og ejere af SMV’er og eksperter for at mødes om den grønne dagsorden, sikre sparring mellem ledere og ejere, inspiration til grøn omstilling i din virksomhed samt professionelle relationer til andre ledere og ejere. Medlemskab af forummet består af deltagelse i nedenstående møder. Et møder varer ca. tre timer, hvor vi sætter fokus på temaet, og hører nærmere fra praksis. Se datoer og temaer for møderne nedenfor. Bag forummet står Center for Ejerledede virksomheder på CBS og Tænketanken Mandag Morgen finansieret af Industriens Fond.

Tilmelding: Udfyld modulet i bunden af siden (Deltagelse er gratis).

Mødeleder

  Forummet faciliteres af Altinget og Mandag Morgens egen strategidirektør Lisbeth Knudsen. Lisbeth har udover sit daglige virke i Altinget og Mandag Morgen en række af bestyrelsesposter herunder som formand for Dansk Selskab for Virksomhedsledelse.

Program

Tidligere begivenheder

Vis

23/8-2022

Investering i grøn omstilling

Udvikling og værdiskabelse sker ofte, når virksomheder investerer fx i nye produkter eller ny teknologi. Men investeringer er også risikofyldte, og kræver grundigt forarbejde. Grøn omstilling er kendetegnet ved nye teknologier, processer, kompetencer mm., som med stor sandsynlighed vil kræve nye investeringer. Så hvordan sikres det nødvendige forarbejde, som kan minimere risici og øge afkastet? Det ser vi nærmere på til andet møde i forummet.

Asia House, Indiakaj 16, 2100 Kbh Ø, kl. 13:00-16:00

Jeppe Christoffersen, lektor, Center for Ejerledede Virksomheder

Ekspertoplæg

Lektor Jeppe Christoffersen gør os klogere på hvordan danske virksomheder typisk investerer, hvordan de vurderer risiko, og hvad der er værd at være opmærksom når der skal træffes beslutning om investering.

Asia House, Indiakaj 16, 2100 Kbh Ø, kl. 13:30

Thomas Trads Hansen, direktør, Aluproff

Erfaring fra praksis

Direktør for Aluproff Thomas Trads Hansen gør os klogere på, hvordan Aluproff har arbejdet med grøn omstilling herunder via "meningsfuld vækst" og lancering af mere bæredygtige produktlinjer. Aluproff er en familiedrevet virksomhed, som har produceret og udviklet gardinskinner til både det danske marked samt eksport siden 1949.

Asia House, Indiakaj 16, 2100 Kbh Ø, kl. 14:00

Jakob Brandt, adm. direktør, SMV Danmark

Inspirationsoplæg

Direktør for SMV Danmark Jakob Brandt kommer forbi og gør os klogere på værktøjer til, hvordan man som SMV kan komme godt i gang med den grønne omstilling, og særligt hvordan man kan og bør sikre investeringer til sit arbejde med grøn omstilling.

Asia House, Indiakaj 16, 2100 Kbh Ø, kl. 15:00

27/10-2022

Ledelse af bæredygtighed

Nye arbejdsgange, produkter, processer mv. som følger af den grønne omstilling sætter nye krav til den enkeltes kompetencer og til ledelsen. På tredje møde stiller vi skarpt på, hvilke kompetencer der er behov for at ansætte, opkvalificere eller omskole, hvis man som virksomhed skal nå i mål med grøn omstilling. Og ikke mindst hvad bæredygtig ledelse vil sige.

Lokation følger, kl. 13:00-16:00

Thomas Plenborg, professor, Center for Ejerledede Virksomheder og bestyrelsesformand for DSV

Ekspertoplæg

Thomas Plenborg deler sin viden og erfaring om ledelsesrapportering blandt SMV’ere, herunder om mere sofistikeret ledelsesrapportering er forbundet med god performance.

Lokation følger, kl. 13:30

Lotte Hansen, partner og stifter, Hansen & Ersbøll Agenda

Inspirationsoplæg

Lotte Hansen vil dele ledelsesværktøjer til bæredygtighed med os, og give inspiration til, hvordan man kan arbejde med ledelse af bæredygtighed. Lotte er stifter og partner i Hansen & Ersbøll Agenda, hvor de tilbyder bæredygtighedsekspertise inden for forandringsledelse, agenda setting, ledelseskommunikation mm.

Lokation følger, kl. 14:00

Er du interesseret?

Udfyld formularen for at tilmelde dig bæredygtigt forum for SMV’er.

Forummet er henvendt ledere eller ejere af SMV’er.

Et medlemskab dækker de resterende møder fra indmeldelsesdatoen. Deltagelse er gratis.

Netværksleder: Casper W. Hald, cwh@mm.dk, tlf. 53 73 35 03.

Er du ejerleder?


Accepter betingelser