Brugsvilkår

Nyhedsbreve

Ved tilmelding til nyhedsbreve accepterer du, at Altinget løbende sender dig e-mails med information om nyt indhold på altinget.dk. Du giver samtidig tilladelse til, at Altinget og Mandag Morgen, som er en del af samme medievirksomhed, lejlighedsvis kan sende information om arrangementer eller andre tilbud, som antages at have interesse.

Når du klikker på links i nyhedsbreve registreres dette, ligesom vi registrerer de oplysninger, du giver os ved tilmelding. Oplysninger indsamles og behandles i henhold til vores cookie- og privatlivspolitik. Vi videregiver kun dine oplysninger til tredjepart, i det omfang det er nødvendigt af tekniske årsager, for eksempel ved brug af vores eksterne service til udsendelse af e-mails.

Download og anden brug af indhold

Når du oplyser navn, e-mail, telefonnummer eller andre informationer ved download eller anden brug af indhold på altinget.dk, giver du tilladelse til, at Altinget og Mandag Morgen, som er en del af samme medievirksomhed, lejlighedsvis kan sende information om arrangementer eller andre tilbud, som antages at have interesse. Dine oplysninger indsamles og behandles i henhold til vores cookie- og privatlivspolitik.

Deltagelse i Altingets quiz

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du, at Altinget opbevarer dit navn og mailadresse i en måned. En gang om måneden, trækkes der automatisk en vinder, hvorefter dine informationer bliver slettet fra listen. Vinder du, får du besked på mail. Da du samtidig har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, er dine oplysninger fortsat registreret her.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00