Nyheder, analyser og interviews på farten.
Lyt til Altinget Podcast.

Altinget taler med Kandidaterne
Aldrig før har så mange partier stillet op til et dansk EU-valg som denne sommer. Men hvad vil de, og hvem er deres spidskandidater? Hver uge op til valget kommer der et nyt afsnit om et parti og deres kandidat.
Altinget taler om Europa
Hvad er de vigtigste emner i EU og europæisk politik lige nu? Altingets erfarne reportere giver dig analysen fra Bruxelles hver uge.
Altinget Ajour
Få indblik i den vigtigste politiske sag på 15 minutter med Altingets redaktører. Hver mandag-torsdag i Altingets daglige nyhedspodcast.
#dkpol
Altingets politiske redaktør sætter kaffen over og sammen med en ugentlig gæst sender han lytteren på weekend med de vigtigste pointer fra #dkpol
Bidt af Borgen
Hvor meget af Borgen er fiktion, og hvor meget kunne sagtens være sket i virkeligheden? Altinget inviterer en række gæster i studiet til serienørderi og til at dele erfaringer fra et liv i dansk toppolitik.
I Merkels fodspor
Efter 16 år stopper Angela Merkel som Tysklands kansler. Men hvem var hun? Hvad betød hun for Tyskland, Europa og verden - og hvem skal nu lede landet?
Rigsretten
Hør om tidligere rigsretssager med højesteretsdommer Jens Peter Christensen og Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen.
Altinget Sundhed
Kom i dybden med månedens udviklinger på sundhedsområdet med Altingets sundhedsanalytiker, der har indsigtsfulde fagfolk med i studiet.
Danske Statsministre
Bliv klogere på Danmarks statsministre igennem tiden i denne podcast, hvor vi ser nærmere på regeringslederne fra Grundloven til i dag.
Frontløberne
Fem unge fortæller om at gå forrest på lokale dagsordener, men ikke altid få den hjælp fra kommunen, de har brug for – og hvad gør man så for at få sine idéer igennem?
Altinget Hovedstaden
Hvad har de folkevalgte i København besluttet siden sidst? Få styr på det i denne podcast, der udkommer efter hvert møde i Københavns borgerrepræsentation.
Altinget Civilsamfund
Lyt til denne podcast om god og dårlig ledelse i civilsamfundet - med civilsamfundets ledere som gæster.
Icon
Prøv 14 dage gratis
Vores 29 nichemedier dækker dansk politik med indsigt.
Allerede abonnent? Log ind eller bestil et gratis prøvemedlemskab her.
0:000:00