Nyheder, analyser og interviews på farten.
Lyt til Altinget Podcast.

Altinget taler med Kandidaterne
Aldrig før har så mange partier stillet op til et dansk EU-valg som denne sommer. Men hvad vil de, og hvem er deres spidskandidater? Mød dem alle i Altingets kandidatserie.
Altinget taler om Europa
Hvad er de vigtigste emner i EU og europæisk politik lige nu? Altingets erfarne reportere giver dig analysen fra Bruxelles hver uge.
Altinget Ajour
Få indblik i den vigtigste politiske sag på 15 minutter med Altingets redaktører. Hver mandag-torsdag i Altingets daglige nyhedspodcast.
#dkpol
Altingets politiske redaktør sætter kaffen over og sammen med en ugentlig gæst sender han lytteren på weekend med de vigtigste pointer fra #dkpol
Bidt af Borgen
Hvor meget af Borgen er fiktion, og hvor meget kunne sagtens være sket i virkeligheden? Altinget inviterer en række gæster i studiet til serienørderi og til at dele erfaringer fra et liv i dansk toppolitik.
I Merkels fodspor
Efter 16 år stopper Angela Merkel som Tysklands kansler. Men hvem var hun? Hvad betød hun for Tyskland, Europa og verden - og hvem skal nu lede landet?
Rigsretten
Hør om tidligere rigsretssager med højesteretsdommer Jens Peter Christensen og Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen.
Altinget Sundhed
Kom i dybden med månedens udviklinger på sundhedsområdet med Altingets sundhedsanalytiker, der har indsigtsfulde fagfolk med i studiet.
Danske Statsministre
Bliv klogere på Danmarks statsministre igennem tiden i denne podcast, hvor vi ser nærmere på regeringslederne fra Grundloven til i dag.
Frontløberne
Fem unge fortæller om at gå forrest på lokale dagsordener, men ikke altid få den hjælp fra kommunen, de har brug for – og hvad gør man så for at få sine idéer igennem?
Altinget Hovedstaden
Hvad har de folkevalgte i København besluttet siden sidst? Få styr på det i denne podcast, der udkommer efter hvert møde i Københavns borgerrepræsentation.
Altinget Civilsamfund
Lyt til denne podcast om god og dårlig ledelse i civilsamfundet - med civilsamfundets ledere som gæster.
Icon
Prøv 14 dage gratis
Vores 29 nichemedier dækker dansk politik med indsigt.
Allerede abonnent? Log ind eller bestil et gratis prøvemedlemskab her.
0:000:00