VU's landsformand ny folketingskandidat i Lyngby

NY KANDIDAT: Landsformand for Venstres Ungdom, Jakob Engel-Schmidt, er blevet valgt som ny folketingskandidat for Venstre i Lyngby.
Foto: jakobschmidt.com
Christian Juhl Mølgaard

Venstre i Lyngby-kredsen har været på udkig efter en ny folketingskandidat, siden Søren P. Rasmussen blev borgmester.

Mandag aften blev det afgjort, at det bliver den 26-årige landsformand for Venstres Ungdom, Jakob Engel-Schmidt, der overtager kredsen. Han er cand.merc. fra CBS i København og arbejder ved siden af sine politiske aktiviteter for Dansk Industri.
 
"Jeg er meget stolt over at være blevet valgt til folketingskandidat for Venstre i Lyngby-kredsen," siger Jakob Engel-Schmidt i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Derfor vil jeg bruge tiden frem til valget på at lære Lyngby-borgerne bedre at kende og samtidig gøre opmærksom på mine mærkesager, som handler om hvordan vi sikrer Danmark en lys fremtid og varetager Lyngbys interesser."

Formanden for Venstre i Lyngby-kredsen, Ole Holtz-Nielsen er ligeledes glad for valget af Jakob Engel-Schmidt og udtaler:

"Vi er rigtig glade for at have fået Jakob som kandidat, og vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe ham i Folketinget. Jakob har som landsformand for Venstre Ungdom flere gange markeret sig med en række gode borgerlige holdninger, som vi kun kan bakke op om. Det skulle derfor ikke undre mig, om Jakob er at finde på tinge efter næste folketingsvalg."

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jakob Engel-Schmidt

Kulturminister, MF (M)
officer af reserven (Kongens Artilleriregiment 2003), cand.merc. i international business (CBS 2010)

Søren P. Rasmussen

fhv. byrådsmedlem (V), fhv. borgmester, Lyngby-Taarbæk Kommune
cand.merc. (Handelshøjskolen i København)

0:000:00