Anne Sophia Hermansen dropper LA

AFSKED: Liberal Alliances spidskandidat i Københavns Omegns Storkreds, bloggeren og pressechefen Anne Sophia Hermansen, har valgt at trække sit folketingskandidatur tilbage, fordi hun er blevet ramt af stress.
Foto: Liberal Alliance

Livet er for kort til, at vi er os selv utro og ikke mærker efter, hvordan tingene egentlig føles nede i maven.

Anne Sophia Hermansen
Forhenværende folketingskandidat

Anne Sophia Hermansen har på grund af stress valgt at omprioritere sine aktiviteter og blandt andet skære det politiske engagement fra.

Det meddeler Liberal Alliance i en pressemeddelelse.

"Jeg er selvfølgelig ked af, at Anne Sophia trækker sig, men jeg har fuld forståelse for hendes beslutning. Det er altid sundt at stoppe op og mærke efter, om man har prioriteret sit liv på den rigtige måde. Jeg har været rigtig glad for Anne Sophias indsats for Liberal Alliance, og det vil jeg gerne sige tak for," siger Liberal Alliances partileder Anders Samuelsen.

Han oplyser, at Liberal Alliance allerede har fundet en ny spidskandidat, der dog først vil blive præsenteret om en uges tid eller to.

Anne Sophia Hermansen skriver på sin blog på berlingske.dk i dag, at hendes stress betyder, at hun i hvert fald i denne omgang må opgive drømmen om en plads i Folketinget:

"Livet er for kort til, at vi er os selv utro og ikke mærker efter, hvordan tingene egentlig føles nede i maven. Det er også for kort til, at vi bliver ved med at ærgre os over, at vi fik stress, fordi prioriteringerne var de forkerte. Erkend det og få det korrekte værdigrundlag på plads. Det sidste er faktisk en meget afstressende erkendelse, også selv om det for mig har betydet, at jeg måtte stige af karrieretoget, da det for alvor kom op i den fart, jeg så længe havde drømt om og knoklet for."

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anne Sophia Hermansen

Kulturkommentator og anmelder, Weekendavisen, foredragsholder
mag.art. i litteraturhistorie (Aarhus Uni.)

Anders Samuelsen

Adm. direktør, UV Medico, fhv. udenrigsminister, politisk leder og MF (LA)
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 1993)

0:000:00