Anne Sophia Hermansen ny debatredaktør på Berlingske

JOBSKIFTE: Berlingske har ansat Anne Sophia Hermansen som avisens nye debatredaktør. Hun får også redaktøransvaret for Berlingskes navneredaktion.

Anne Sofie Hermansen har været vært på debatprogrammet Annejagt på Radio24Syv. 
Anne Sofie Hermansen har været vært på debatprogrammet Annejagt på Radio24Syv. Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix
Frederik Tillitz

Anne Sophia Hermansen får opgaven med at modernisere og udvikle Berlingskes debatsektion som avisens nye debatredaktør.

Hun tiltræder stillingen 1. oktober og afløser Jesper Beinov, der skal overtage stillingen som særlig rådgiver for finansminister Claus Hjort Frederiksen (V).

"I syv år har jeg været tilknyttet avisen og skrevet klummer og kommentarer om alt fra køn til efterløn, dannelse, dating, integration og velfærdssamfund. Og det vil jeg fortsætte med, ligesom jeg som debatredaktør vil arbejde for at skabe en mere bred samfundsdebat i Berlingske,” siger Anne Sophia Hermansen i en pressemeddelelse.

Hun lægger op til en ændring i Berlingskes debatsider. 

“Vi skal have flere kvinder ind i samfundsdebatten. Flere yngre stemmer og flere med anden etnisk baggrund, flere politiske dissidenter og fritænkere. Danmark er under forandring, og jeg kan ikke forestille mig et mere spændende tidspunkt at tiltræde en stilling som debatredaktør på Berlingske.”

Anne Sophia Hermansen har siden 2009 været kommentator og blogger på Berlingske, men har haft værtsroller på både TV2 News og DR. De seneste år har hun været vært på Radio24syvs debatprogram Annejagt.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00