Om  
Christian Peytz

Christian Peytz fylder 50: Bestyrelsesarbejde er efteruddannelse

"Bestyrelsesarbejde er den bedste efteruddannelse, man kan ønske sig", siger ejerleder Christian Peytz, der sidder i Altingets bestyrelse, Han fylder mandag 50.

Når man fylder 50 år, er det ganske naturligt, at man står med et ben i hver lejr: den daglige som direktør og den mere langsigtede, strategiske lejr.

Cand.merc. og partner i konsulenthuset Peytz & Co, Christian Peytz, København, fylder 50 år på mandag 7. december. Hans egen virksomhed, der har mere end 10 år på bagen, vokser solidt, senest med indtrængen på det norske marked. Men fødselaren betoner, at bestyrelsesarbejde er noget, han gerne vil bruge mere tid på i fremtiden:

"Jeg er glad for bestyrelsesarbejde. Jeg føler, at det er den bedste efteruddannelse, man kan ønske sig – samtidigt med, at jeg forhåbentlig kan inspirere og rådgive til selskabernes bedste."

Det gør Christian Peytz for os på Altinget, hvor vi drager nytte af hans betydelige viden om og erfaring inden for internet-teknologi, ikke mindst når den anvendes af medier og deres annoncører.

Peytz er ingen snob eller krukke, jo – når det gælder fransk vin. Men ikke i sin omgang med mennesker. Her er det engagementet og resultaterne, den joviale, nærværende og ligefremme personlighed kærer sig om. Det fører til, at han omgiver sig med dygtige partnere, ledere og medarbejdere. Når nogen bliver ledige på jobmarkedet, er han aldrig sen til at byde dem velkommen, og gerne siger de: ja tak.

Christian Peytz var medstifter af og i mange år formand for Foreningen af Danske Interaktive Medier (FDIM), som han var med til fusionere sammen med bl.a. dagblade og specialmedier til Danske Medier, hvor han den dag i dag sidder i bestyrelsen. Til trods for, at han altså ikke selv kommer fra et medium.

Men han kender mere til mediebranchen på tværs end flere af os andre, der også sidder i den bestyrelse. Erfaringen kommer fra arbejde hos Børsen, TV 2 og TDC/Opasia.dk, samt ikke mindst fra de mange mediekunder, hans selskab hjælper med at udsende nyhedsbreve samt optimere design, brugervenlighed og kundeloyalitet – gerne på grundlag af open source.

Peytz & Co er et digitalt bureau med kontorer i København, Skanderborg, Oslo og Chisinau i Moldova. Peytz & Co har i dag godt 100 medarbejdere og en kundekreds på 170, der bl.a. tæller DR, Grundfos, TV 2-regionerne, FOA og Bonnier Publications.

Formelt er Christian Peytz indvalgt i holdingselskabet for Altinget.dk og Altinget.se, hvis formand er Per Mikael Jensen.

Christian Peytz er bestyrelsesformand for Inlead ApS, The 3D Group A/S, Menucard ApS og The Social Digits ApS. Han sidder desuden bl.a. i bestyrelsen for STV Production A/S og Mayday Film A/S.

Tillykke!

Rasmus Nielsen
Chefredaktør, adm. direktør

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Christian Peytz

Formand, bestyrelsesmedlem eller stifter, PeytzMail, Cobod International, Clerck.io, Intellitech Systems, Paqle, Inlead og The 3D Group
cand.merc. i strategi og ledelse, HA, HD (regnskab)









0:000:00