DF flytter årsmøde: Forventer rekordmange deltagere

TILLØBSSTYKKE: Dansk Folkeparti er nødt til at finde et større sted at holde sit årsmøde i september, efter rekordmange medlemmer ser ud til at deltage. 

Foto: Keld Navntoft/Scanpix
Cecilie Gormsen

Egentlig skulle Dansk Folkeparti have holdt sit årsmøde i Herning Kongrescenter, men det er nu blevet lavet om. 

Det ser nemlig ud til, at rekordmange medlemmer har tænkt sig at deltage på årsmødet i september. Derfor har Dansk Folkeparti rykket arrangementet omkring fem kilometer til Jyske Bank Boxen, oplyser formand Kristian Thulesen Dahl på sin facebookside. 

"Lige nu ser vi ud til at blive over 1.500 deltagere, og så kan vi ikke længere være i Herning Kongrescenter," skriver han og fortsætter:

"Men heldigvis er der andre muligheder og Boxen har ved talrige lejligheder vist sig at kunne rumme både fest og seriøsitet – præcist som det skal være ved et DF-årsmøde."

Ved folketingsvalget i juni gik Dansk Folkeparti markant frem. Partiet fik 37 mandater, hvilket er 15 mere end Dansk Folkeparti fik valgt ind ved valget i 2011. 

Med mere end 1.500 forventede deltagere til årsmødet ser Dansk Folkeparti ud til at slå sin deltagerrekord fra sidste år, hvor 1.127 deltog. 

Årsmødet finder sted 19. og 20. september. 

Se Kristian Thulesen Dahls opdatering herunder:

 

DF flytter årsmødet til Boxen i Herning! Vi har besluttet at flytte Dansk Folkepartis 20. årsmøde den 19.- 20...

Posted by Kristian Thulesen Dahl on Tuesday, 25 August 2015
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00