Om  
Mariane Sandal Dissing
Nadeem Farooq

Mangeårig arbejdsgiver-direktør takker af

Efter knap tre årtier - heraf otte år som administrerende direktør - har Mariane Dissing besluttet at tage afsked med Finanssektorens Arbejdsgiverforening. Fhv. MF Nadeem Farooq konstitueret som direktør.

Ghita Nidam Møller

Det er tid til familie og et nyt kapitel i arbejdslivet for Mariane Dissing. Derfor forlader hun nu sin direktørstol gennem de sidste otte år i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og giver roret videre.

Det oplyser Finanssektorens Arbejdsgiverforening i en pressemeddelelse

Foruden en lang karriere og direktørstilling i FA er Mariane Dissing medlem af ATP’s repræsentantskab og dommer i Arbejdsretten.

Nu søger hun nye udfordringer og terræn og forlader derfor de trygge arbejdsgange i FA, som hun har betrådt, siden hun blev ansat i 1993. Siden da er hun kravlet op ad rangstien og har fra 2013 stået i spidsen for FA som direktør.

Hun overlader nu posten til underdirektør Nadeem Farooq, der tager over som konstitueret direktør. Han skal dermed udfylde pladsen, indtil FA har fundet en permanent afløser. Nadeem Farooq var radikalt medlem af Folketinget 2011-15.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mariane Sandal Dissing

Fhv. adm. direktør, Finanssektorens Arbejdsgiverforening
cand.jur. (Aarhus Uni. 1986)

Nadeem Farooq

Underdirektør, Finanssektorens Arbejdsgiverforening
cand.polit. (Københavns Uni. 2009)

0:000:00