Om  
Frank Vang-Jensen

Nordeas koncernledelse får to nye medlemmer

Nordea gennemfører en række ændringer i organisation og ledelse. Sara Mella og Christina Gadeberg bliver permanente ledere af Personal Banking og Group People, og Erik Ekman bliver leder af Group Business Support.

Marie Schønning Jensen

Sara Mella og Christina Gadeberg har siden september 2019 været konstituerede ledere for henholdsvis Personal Banking og Group People. Begge er fra dags dato blevet fastansat i stillingerne og bliver en del af koncernledelsen.

Det skriver Nordea i en selskabsmeddelelse.

"Både Sara Mella og Christina Gadeberg trådte til for at udfylde ledige stillinger tidligere i år. De har begge vist stærkt lederskab fra starten og har alle de kompetencer, vi har brug for i Group Leadership Team. Jeg er glad for, at de har indvilget i at påtage sig rollerne permanent og blive en del af Group Leadership Team," siger koncernchef Frank Vang-Jensen i meddelelsen.

Derudover bliver Erik Ekman fra 1. januar 2020 leder for den nye afdeling Group Business Support. Erik Ekman er på nuværende tidspunkt leder for Commercial & Business Banking. Den nye leder af Business Banking offentliggøres senere, oplyser Nordea.

Koncernledelsen skifter desuden navn fra Group Executive Management til Group Leadership Team.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Frank Vang-Jensen

Koncernchef, Nordea
Harvard Executive Programme, INSEAD Management Programme, HD i finansiering og kreditvæsen (CBS 1995), HD i organisation og ledelse (CBS 2000)

0:000:00