Om  
Eva Grambye

Ny international direktør i Dansk Institut for Menneskerettigheder

Den erfarne diplomat, Eva Grambye, skal være ny international direktør i Dansk Institut for Menneskerettigheder i København og siger dermed farvel til udenrigsministeriet og Danida.

Line Jenvall

Den 48-årige og cand.scient.pol.-uddannede diplomat Eva Grambye kommer fremover til at slå sine folder på Wilders Plads, hvor hun i Dansk Institut for Mennesterettigehder får titel af vicedirektør og chef for den internationale afdeling.

Det skriver IMR i en pressemedelelse.

Eva Grambye kommer fra en stilling som kontorchef og særlig udsending til Global Green Growth Forum (3GF) i Udenrigsministeriet, hvor hun har været ansat i 10 år.

Sammenlagt har hun dog beskæftiget sig med udvikling og menneskerettigheder i over 20 år, hvorigennem hun har været ledende ambassadesekretær med ansvar for menneskerettigheder ved Danmarks FN misison i Geneve i Schweiz, hvor FN-systemets menneskeretsorganer har til huse.

Eva Grambye tiltræder 1. april og udtaler i pressemedelelsen:

"Det er med begejstring, jeg ser frem til at blive del af et internationalt anerkendt og anset institut som IMR, og jeg ser frem til at skulle arbejde sammen med kompetente medarbejdere om at styrke menneskeretsdagsordenen kloden over."

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Eva Grambye

Direktør for strategi, program og læring, Dansk Flygtningehjælp
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 1993)









0:000:00