Om  
Rikke Hougaard Zeberg
Astrid Haug

Branchedirektør og mediekommentator bliver en del af digitalt vismandsråd

To velbeskrevet digitaliseringsnavne træder ind i Akademiet for Tekniske Videnskabers Digitale Vismandsråd. Dansk Industris digitale branchedirektør, Rikke Hougaard Zeberg, samt mediekommentator og digital rådgiver Astrid Haug er nye viskvinder i rådet. 

Sebastian Vidkjær Stone

Hos Akademiet for de Tekniske Videnskaber (ATV) har man oprustet. Det sker i deres digitale vismandsråd, der får tilgang af to stærke digitale profiler. 

Branchedirektør for Dansk Industri Digital, Rikke Hougaard Zeberg, der tidligere har været direktør i Digitaliseringsstyrelsen er ny viskvinde i rådet.

Her får hun selskab af Astrid Haug, der er digital rådgiver og yndet kommentator i medierne om sociale medier.

Det oplyser ATV i en pressemeddelelse

I det digitale vismandsråd vil de to nye medlemmer have fokus på samspillet mellem den grønne omstilling og digitalisering, og hvordan vismandsrådet kan træde styrket frem som sparringspartner i de politiske beslutninger. 

Akademiet for de Tekniske Videnskaber, som står bag det digitale vismandsråd, er en uafhængig, medlemsdrevet tænketank. Ambitionen er, at Danmark skal være blandt de førende regioner i verden, når det kommer til de tekniske videnskaber. 

 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Rikke Hougaard Zeberg

Direktør, Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur
cand.merc.jur. (Aarhus Uni. 1995)

Astrid Haug

Selvstændig rådgiver, forfatter, forperson, Unicef Danmark, bestyrelsesmedlem, Symbion, Re-Zip, Nørrebro Teater, Gubra, medlem, ATVs digitale vismandsråd
cand.mag. i medievidenskab (Aarhus Uni. 2005)

0:000:00