Altinget | Fødevarer præsenterer nyt debatpanel

DEBATPANEL: Altinget | Fødevarer er klar med et friskt debatpanel. Fem vidt forskellige, veloplagte deltagere er parate til at sætte deres præg på fødevaredebatten. Mød debattørerne her.
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:

Altinget | Fødevarer kan nu præsentere det nye debatpanel bestående af fem toneangivende fødevareaktører. Der er gode muligheder for en bred fødevaredebat, som kan komme ud i alle kanter og dække mange synspunkter, da panelet denne gang spænder over forskellige aktører. Blandt andet kan debatten handle om madspild og -fattigdom, økologi, kostråd og madkultur. Læs mere om de nye debattører her.

Winnie Pauli er afdelingsleder for Mad, Måltider og Ernæring i erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarer. Landbrug & Fødevarer er resultatet af en større fusion mellem flere toneangivende organisationer og foreninger. En af foreningerne var Mejeriforeningen, hvor Winnie Pauli var mangeårig afdelingsleder. Landbrug & Fødevarer har til formål at varetage fælles opgaver og erhvervsmæssige interesser for landmænd og fødevarevirksomheder og repræsenterer dermed det samlede danske landbrugs- og fødevareerhverv. Endvidere står organisationen bag forbrugersiden voresmad.dk.

Bo Jacobsen er restauratør og ejer sammen med sin kone Lisbeth Jacobsen de eksklusive spisesteder Restaurationen og Restaurant Paustian samt Vinbaren R Bar i KøbenhavnMed de to spisesteder fokuserer den kendte restauratør på at få den danske madkultur tilbage på restaurantscenen i København. Bo Jacobsen har endvidere udgivet flere kogebøger i samarbejde med sin kone, og han har medvirket i en række TV-programmer. Han er også tidligere vinder af hædersprisen "Kokkenes Kok" og er i øvrigt kendt for sine kontante udmeldinger.

0:000:00