Økologer glade for Høegh-besøg

ÅRSMØDE: Økologisk Landsforening holdt i weekenden 4.-5. marts årsmøde og generalforsamling. Blandt gæsterne var fødevareminister Henrik Høegh (V), der ifølge økologernes formand bidrog med flere positive udmeldinger om fremtiden.
Tyson W. Lyall
En væsentlig mulighed for at blive klogere. Sådan reklamerede Økologisk Landsforenings formand, Evald Vestergaard, for weekendens årsmøde og generalforsamling i arrangementets skriftlige invitation.

Ifølge formanden selv levede dagene op til de indledende forhåbninger. En af dem, der bidrog til oplysningsarbejdet, var fødevareminister Henrik Høegh, der over for et rekordstort antal deltagende blandt andet talte om regeringens nye økologivision.

Gang i de studerende
Et af de punkter, som Henrik Høegh havde på dagsordenen, var inddragelsen af mere økologi i undervisningen af kommende landmænd. Her lagde ministeren op til, at fokus skal rettes på de såkaldte tvivlere.

"Der er et stort potentiale i at få de unge i gang med økologien. Initiativet med mere økologi i starten af undervisningen skal hjælpe flere tvivlere med at vælge økologi," sagde Henrik Høegh blandt andet i sit oplæg.

0:000:00