Gå til
tilmelding

Altingets kursusdag: Embedsmandens rolle i 2023

Altinget & Mandag Morgen

Hvordan kan man som embedsmand navigere i krydsfeltet mellem faglighed og politisk loyalitet set i lyset af de seneste års politiske møgsager?

Embedsmandens rolle har i de seneste år været til debat grundet en række kritiske sager i det politiske maskinrum. På denne læringskonference sætter vi fokus på embedsmandens rolle, og de konflikter og dilemmaer, der følger med embedet.

Dagen vil være en blanding af praksisnær undervisning, hvor du får en grundig indføring i, hvordan du bedst tackler de dilemmaer, du som embedsmand står overfor. Derudover får du relevante oplæg fra erfarne aktører, der selv har været centralt placeret i det politisk administrative system.

Det gælder blandt andre Eva Kjer Hansen, fhv. folketingsmedlem og minister for Venstre, Agnete Gersing, fhv. departementschef, Uddannelses- og Forskningsministerie og Karsten Dybvad, formand for Djøfs Dybvad-udvalg og fhv. departementschef, Finansministeriet.

Dit udbytte:

  • Indsigt i såvel de formelle som særligt de uformelle krav og normer til hvad det vil sige at være en god embedsmand.
  • Redskaberne til at blive helt skarp på, hvordan du tackler typiske dilemmaer i krydsfeltet mellem faglighed og politisk loyalitet.
  • Perspektiver fra relevante fagpersoner, der selv har arbejdet i det politiske maskinrum i mange år.

3995 kr., ekskl.moms

7. november 2023 kl. 8:30

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K

Programmet opdateres snarest. 

Tilmelding

Din tilmelding er gyldig, når vi har sendt en faktura. Indtast derfor venligst dit CVR (og evt. EAN). Hvis du ikke har et CVR; kontakt: [email protected] for tilmelding.

Accepter betingelser