Om  
Signe Skarequist
Dorthe Bjerregaard-Knudsen

JP/Politikens Hus finder ny direktør internt

Ekstra Bladets Signe Skarequis stiger i graderne i JP/Politikens Hus, hvor hun får ansvaret for den nye, tværgående stilling som direktør for forretningsudvikling.

"Vi er de seneste år lykkedes med at udvide Ekstra Bladets forretning, og i min optik er der et væld af udviklingsmuligheder for koncernens medier," siger Signe Skarequist.
"Vi er de seneste år lykkedes med at udvide Ekstra Bladets forretning, og i min optik er der et væld af udviklingsmuligheder for koncernens medier," siger Signe Skarequist.Foto: JP/Politikens Hus
Johan Auken Alstrup

Efter 17 år i koncernen indtager Signe Skarequis nu en central rolle i JP/Politikens Hus.

Hun er nemlig blevet direktør i koncernens nye tværgående forretningsudviklingsenhed, der skal "understøtte de enkelte medier og kommer dem til gavn".

Det skriver JP/Politikens Hus i en pressemeddelelse.

"Vi skal blive endnu bedre til at understøtte vores medier med fælles markedsindsigter og kompetencer. Signe Skarequist har de ideelle kompetencer til at forløse potentialet i samarbejde med medierne,” siger Dorthe Bjerregaard-Knudsen, vicedirektør i JP/Politikens Hus, der blandt andet ejer Ekstra Bladet, Jyllands-Posten, Politiken og Finans.

Signe Skarequist har de seneste tre år været kommerciel direktør på Ekstra Bladet, hvor hun blandt andet har arbejdet med udrulning af abonnementsproduktet EB+ og opkøbet af netmedierne Bold.dk og holdet.dk.

Før da har hun bestredet flere stillinger indenfor salg og marketing hos Ekstra Bladet og JP/Politikens Hus.

"Selvom det bliver vemodigt at skulle forlade pladsen som kommerciel direktør på Ekstra Bladet, så glæder jeg mig helt enormt til at tage ansvar for det nye tværgående område,” siger koncernens nye direktør.

Signe Skarequis er uddannet cand.mag. i fransk og økonomi. Hun fratræder som kommerciel direktør på Ekstra Bladet, når hendes afløser er fundet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Signe Skarequist

Direktør for forretningsudvikling, JP/Politikens Hus
cand.mag i fransk og økonomi

Dorthe Bjerregaard-Knudsen

Afgående koncerndirektør, JP/Politikens Hus (1/7), formand for Saxo
cand.merc. i økonomisk markedsføring (CBS 2004)

0:000:00