Gå til
tilmelding

OM VERDENSMÅLSUGEN

22.-25. SEPTEMBER 2020

Om Verdensmålsugen

Global Compact Network Denmark, Altinget og Tænketanken Mandag Morgen står bag en markering af 5-årsdagen for FN’s verdensmåls tiltrædelse. 

“Verdensmålene er den mest ambitiøse plan for klodens fremtid nogensinde. Den forpligter alle verdens lande – også Danmark – på at bidrage til en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planet. Derfor synes vi, det er vigtigt at bruge 5-årsdagen til at sætte spot på Verdensmålene her i Danmark. Hvor langt er vi nået, og hvordan kommer vi i mål i 2030” - Jonas Keiding Lindholm, direktør for Mandag Morgen og Arena.

Verdensmålsugen foregår fra 22.-25. september i Altingets gård og online. I samarbejde med vores partnere præsenterer vi et alsidigt program, der stiller skarpt på arbejdet med FN’s verdensmål og inspirerer til videre arbejde med Verdensmålene.

Markeringen indledes med en høring på Christiansborg i Folketingets tværpolitiske netværk for FN’s verdensmål.  Derudover vil der i løbet af ugen være dialog og debatter med ministre og ambassadører, erhvervsledere, forskere, fondsdirektører, entreprenører og praktikere fra alle samfundets sektorer på programmet.

Arrangementerne finder sted i Altingets gård i Ny Kongensgade 10, men covid-19 sætter stadig begrænsninger for større forsamlinger. Derfor vil der være et loft for publikummer til Verdensmålsugen, hvorfor man skal tilmelde sig arrangementerne, hvilket er gratis.

Det vil også være muligt at deltage digitalt, da alle taler, debatter og arrangementer livestreames og lægges ud som videoer på altinget.dk/arena/verdensmaalsugen og Altingets facebookside.

Gratis, men tilmelding kræves (begrænset antal pladser)

22.-25. september 2020

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472, København K, Gården

Coronaforholdsregler

Gården åbner cirka 10 minutter før første arrangement i blokken. Du bliver budt velkommen ved indgangen til Gården, og bliver registreret ved at oplyse dit navn.

Når sidste arrangement i blokken er afsluttet, forlader man Gården, hvis ikke man er tilmeldt næste blok og gør plads til det næste hold publikum til Verdensmålsugen.

Vi har masser af håndsprit, som er placeret ved indgangen og flere steder i Gården.

Der er markeringer på stole og bænke, så alle holder passende afstand.

Vi har en bar, hvor der serveres kaffe, te og vand gratis. Derudover kan man købe øl, sodavand og vin med MobilePay eller kort.